Your basket is currently empty

  Checkout

   You don't have any saved projects.

   Som ny kund får du 25% rabatt på fotoböcker. Ange kod: FOTOKLOKIDAG

   trustpilot fotobok
   fotoklok logo

   FOTOKORT

   Ge dina hälsningar och gratulationer en personlig touch med våra Fotokort med personlig bild. Utforska våra olika kategorier, inklusive födelsedag, student, dop, bröllop, fest och mer. Skapa minnen som varar genom att göra ditt meddelande minnesvärt och meningsfullt med hjälp av personliga foton och hälsningar. Kolla in vår storleksguide om du har svårt att välja rätt storlek här.

   SÄG DET MED ETT TACKKORT MED PERSONLIGT FOTOKORT

   Att få ett tackkort känns så mycket mer formellt, trevligt och glädjande än att motta ett snabbt sms eller ett meddelande på sociala medier. Ett tackkort kräver omtanke och ansträngning, och de kan dessutom se riktigt vackra ut om man får designa dem själv, något du får här hos oss. Hos oss kan du beställa tackkort på nätet för olika situationer, där du själv får lägga till foto och text. Varje kort har en design som passar in för just det valda temat, men lämnar mycket plats för egen kreativitet.
   Välj bland tackkort för bröllop med färdiga ljuvliga designer som gör dem lika fina som själva inbjudningskorten, tackkort för begravning, tackkort bebis med en förtjusande bild på den nyfödde eller ett tackkort dop med en eventuell bild som togs i kyrkan. Med ett växande utbud så kommer det alltid tillkomma fler former av tackkort för olika tillfällen. Kanske letar du ett tackkort för student eller tackkort för konfirmation? Eller ett helt vanligt tackkort för födelsedag. Hos oss hittar du enkelt rätt, och känner du dig inte helt tillfredsställd så finns det även kort som du designar helt själv. Detta gör dem väldigt unika, personliga och garanterat uppskattade av alla som mottar dem.

   EGENDESIGNADE TACKKORT TILL BRA PRISER

   Även om vårt utbud av kort håller hög kvalitet, både på materialet och på utskriften av bilden och att du får lov att designa dem själv, så hittar du billiga tackkort hos oss. Inom alla kategorier så får du tackkort med text och bild för att du själv ska kunna skapa kortet efter eget önskemål och för att det ska kunna anpassas efter det event och de gäster som tackkortet gäller för. Istället för att leta efter färdigdesignade tackkort i affären så blir det roligare för både dig och för mottagarna att kortet blir unikt och personligt. Med våra olika tackkort kommer din uppskattning kännas genuin och det kommer märkas att du har lagt ner både tid och tanke.
   Att ta emot kort med personliga bilder och text gör att mottagarna med all säkerhet även kommer spara kortet som ett minne från eventet och kanske sätta upp det på kylskåpet eller på en annan uttänkt plats. Beställ gärna några extra som du själv kan spara på för att få ett litet minne som du kan titta tillbaka på och glädjas över. Du designar korten enkelt direkt online, och under processen får du välja mellan olika förslag för att få kortet exakt så som du vill ha det. Eftersom du även har möjlighet att designa kort helt själv så behöver du inte begränsa dig till just tackkort, varför inte skicka iväg ett snyggt inbjudningskort? När du väl skapat ditt eget kort så tar det inte lång tid innan vår snabba leverans har nått dig.

   Vanliga frågor och svar

   Vad är tjänsten Fotokort?

   Fotokort erbjuder en möjlighet att skapa personliga kort för olika tillfällen. Vår sida är under kontinuerlig utveckling och vi lägger till nya teman och kategorier baserat på populära behov och tillfällen.


   Vilka tillfällen kan jag göra kort för?

   Vi erbjuder kort för en mängd olika tillfällen som bröllop, dop, födelsedagar, studenten och mycket mer.


   Kan jag designa mitt eget kort?

   Ja, du har möjligheten att designa ditt eget kort med personliga foton och text. Detta gör varje kort unikt och personligt.


   Hur mycket kostar det att skapa ett fotokort?

   Priserna varierar beroende på design och antal sidor. Exempelvis kan ett 2-sidigt kort du designar själv kosta mellan 8-9 kr, medan ett 4-sidigt kort ligger mellan 9-10 kr.


   Finns det någon storleksguide?

   Ja, om du har svårt att välja rätt storlek kan du kolla in vår storleksguide på hemsidan.


   Hur går det till att beställa ett fotokort?

   Du designar och beställer korten enkelt direkt online. Under designprocessen får du välja mellan olika förslag för att få kortet precis som du vill ha det.


   Kan jag beställa tackkort?

   Ja, vi erbjuder en rad olika tackkort för olika situationer och evenemang. Du kan också designa ditt eget tackkort om du önskar.


   Vad är fördelen med att skicka ett fysiskt tackkort jämfört med ett digitalt meddelande?

   Ett fysiskt tackkort är oftast mer personligt och visar att du har lagt ned tid och ansträngning. Det blir också ett minne som mottagaren kan spara.


   Kan jag spara en kopia av kortet för mig själv?

   Ja, det är en god idé att beställa några extra kort som du kan spara som minne från tillfället.


   Kan jag även skapa inbjudningskort?

   Ja, eftersom du har möjligheten att designa kort helt efter eget önskemål, är det inget som hindrar dig från att skapa inbjudningskort.