Your basket is currently empty

  Checkout

   You don't have any saved projects.

   Som ny kund får du 25% rabatt på fotoböcker. Ange kod:FOTOKLOKIDAG

   trustpilot fotobok
   fotoklok logo

   FOTOBOK

   GÖR DIN EGEN FOTOBOK ONLINE – MED TEXT! SVENSKTILLVERKAT! SNABB LEVERANS

   Skapa din fotobok med text direkt online eller via vår kraftfulla programvara. Nedan hittar du alla våra olika fotoböcker som du kan skapa online.
   Välj kategori i produktmenyn för att navigera till de olika fotoböckerna.

   Visar alla 5 resultat

   Att beställa fotobok online

   Att beställa en fotobok kan vara en fantastisk upplevelse. Först bör du välja ut vilka foton som ska vara med i boken. Det är tillåtet att ha både digitala och inskannade filmfoton, men tänk på att det bildformat som fungerar bäst är .jpg. Försök att välja ett tema eller ett ämne som boken ska handla om. När du har valt ut dina foton, gå till en webbplats som erbjuder fotobokstjänster. Vi erbjuder olika typer av fotoböcker och du kan välja en design som du gillar.Fotobok – Med minnesvärda citat & bilder

   Att skapa din egen personliga fotobok är superlätt! Du kan göra det direkt från din mobil, surfplatta eller dator på vår hemsida. Samla alla dina minnen och foton i en snygg och professionell fotobok. Du kan välja mellan olika storlekar och omslag som du kan designa precis som du vill. Vill du ha ett extra snyggt omslag kan du välja en fotobok med designade omslag. Så enkelt är det att föreviga dina minnen för alltid!

   Fotobok med text – ett trevligt sätt att minnas

   En fotobok är ett roligt sätt att fånga minnen från viktiga händelser. Med fotoböcker hålls dina minnen levande. Genom att kombinera bilder och text i en fotobok kan du skapa en utsökt fotobok i vilken du kan bevara alla viktiga ögonblick.

   Fotoböcker är också ett bra sätt att föreviga dina älskade nära och kära. Du kan skapa en fotobok med deras bilder och favoritminnen, för att de ska komma ihåg dig och alla särskilda stunder som ni har delat.

   SKAPA EN FOTOBOK MED TEXT PÅ

   Skapa en minnesvärd fotobok av bröllopet, möhippan, svensexan, semestern eller studenten! Fotoböcker är det perfekta sättet att få högkvalitativa bilder på papper. Du kan skapa en fotobok till bröllopsalbumet som födelsedagspresent, semesteralbum, årsbok eller som en egen receptbok.

   En fotobok är även den perfekta presenten till någon som har allt. Överraska nära och kära med en personlig gåva som fångar gemensamma minnen. Oavsett vilket format eller vilken bindning du väljer kan du vara säker på att få högsta kvalitet på din fotobok.

   Vi har 6 olika storlekar och 5 olika bindningsalternativ att välja mellan så att du kan hitta en fotobok som passar just dina behov. Behöver du hjälp att välja storlek? Kolla in vår storleksguide här.


   fotobok program online

   GRATIS PROGRAM MED 100% DESIGNFRIHET

   Programmen är gratis och kan laddas ned från vår hemsida och finns för både PC och Mac men även direkt online kan du göra dina produkter.

   Med vår online-programvara kan du enkelt börja din fotobok på datorn för att sedan fortsätta med den på din smartphone, iPad eller tablet. Använd dig av designverktygets inbyggda funktioner såsom bakgrunder, sidmallar, clip arts för att skapa en personlig och unik design till din fotobok.

   Du kan lägga in obegränsat med bilder och text i din fotobok. Det är enkelt, bekvämt och roligt att designa en fotobok och den blir precis som du vill ha den. Vi ger dig 100% designfrihet. Du kan även välja mellan flera olika teman, bakgrunder, clip arts, ramar för att göra en personlig fotobok och skriva hur mycket text du vill.

   Du betalar direkt på nätet med kort eller faktura (Klarna) så sätt igång och börja skapa din fotobok redan idag.

   TILLVERKAT I SVERIGE MED HÖG KVALITET OCH LÅNG LIVSLÄNGD

   Alla fotoböcker och produkter som du beställer hos oss tillverkas i våra lokaler här i Sverige. På den punkten är vi unika. Nästan alla leverantörer på marknaden är INTE Svenska, även om man kan tro det men så är inte fallet längre. Våra produkter fraktas således inom landets gränser vilket gör leveransen lite säkrare men framför allt är det miljövänligt.

   Pappret som din fotobok trycks på är PEFC certifierat. Det uppfyller också den internationella standarden för åldringsbeständighet på papper (ISO 9706), som Riksarkivet antagit. Både färg och papper uppfyller dessutom kraven för Svanen.


   Att beställa en fotobok är både lätt och kul

   Att beställa en fotobok är både enkelt och roligt. Det är ett bra sätt att fånga och spara minnen och skapa något speciellt som man kan njuta av under många år. Det är enkelt att välja bilder, anpassa layouten och designen samt att beställa fotoboken. Det är avkopplande att fördjupa sig i och skapa sin egen unika fotobok. Man kan skapa en fotobok för att fira en speciell händelse, som till exempel en bröllopsdag eller studentexamen. Fotoböcker är också ett bra sätt att spara och dela bilder med sina nära och kära. Man kan skapa en fotobok för att bevara minnet från en semesterresa.

   Fördelarna med fotobok

   Fotobok med text och bilder är ett utmärkt sätt att bevara minnen och skapa något personligt och unikt. Följande är några av de fördelar som de har att erbjuda:

   1. En unik och personlig upplevelse: Fotoböcker är ett utmärkt sätt att skapa ett personligt och kreativt album som du kan dela med familjen och vännerna. De kan också användas som en unik present.
   2. Tidlösa: Fotoböcker är tidlösa och kan bevaras i generationer.
   3. Kraftfull: En fotobok kan fånga en känsla eller ett ögonblick som är svårt att fånga med endast en bild eller endast en text.
   4. Prisvärt: Fotoböcker är ett prisvärt sätt att skapa personliga fotoböcker av hög kvalitet.
   Fotobok Storlekar

   FOTOBOK ÄR FRAMTIDENS FOTOALBUM

   Dela med dig av resan till sol och bad med dina vänner eller ge familjen en fotobok med härliga minnen från barndomen. En fotobok kan ha enormt många teman, det är bara fantasin som sätter gränserna.
   En utmärkt gåva för den som har allt, en fotobok från Fotoklok har en fantastisk flexibilitet när det kommer till design och kan enkelt anpassas efter tycke och smak.

   När du är färdig med designen kan vi garantera supersnabb leveranstid där din fotobok skickas till dig inom två till fyra arbetsdagar, det är den bästa leveranstiden i Sverige samtidigt som vi även skickar från just Sverige gör att du har boken mycket snabbare än andra leverantörer.

   Bra kvalité är något som är mycket viktig för oss och vi har vunnit Bäst-i-test från Kamera&Bild och från Fotosidan Magasin senast var 2022. Vi kan garantera att uppfylla dina förväntningar på en personlig fotobok då varje fotobok görs i vårt egna tryckeri i Sverige där vi kan ha en exakt kontroll över tillverkningen. Det är denna fokus på kvalité som garanterar att din fotobok kommer att bevara dina minnen för livet.

   VÄLJ SJÄLV HUR DU VILL DESIGNA

   Vi här på Fotoklok erbjuder dig chansen att själv designa din personliga fotobok från grunden upp. Vårt program är enkelt att använda och du kan göra allting från vår hemsida. Om du önskar kan du även ladda ner programmet till datorn, det fungerar för både Windows och för Mac.

   Välj fritt mellan bakgrunder, bestäm hur framsidan, baksidan, och ryggen ska se ut, lägg in foton och text hur du vill, med total frihet. Möjligheterna är obegränsade och det är bara fantasin som sätter gränser.

   Om du inte har erfarenhet i design kan vi hjälpa dig genom att erbjuda en stor mängd olika alternativ när det kommer till mallar, layout, bakgrund, clip arts och mycket annat. Du har total designfrihet, bara lägg in dina bilder där du vill ha dem och du kommer snart att ha en personlig fotobok med en professionell design.

   Prova gärna att själv göra en fotobok och se hur det fungerar. Tveka inte att kontakta oss om du har några som helst frågor och lägg din beställning när du är nöjd med designen och innehållet av din fotobok.


   DESIGNA DIN EGEN FOTOBOK

   Din fotobok digitaltrycks med HD-tryck och 4-färgsteknik i en av världens bästa digitala tryckpressar (japp vi har den, faktiskt den enda i Sverige). Möjligheten finns dessutom att välja 6-färgstryck som tillval på din fotobok för att få ett ännu bättre resultat. Exempelvis hudtoner, bakgrunder och övertoningar erhåller avsevärt mycket jämnare tryck i och med detta tillval. I sin helhet ger det fotona ännu mer lyster och känsla av framkallat.

   Vi binder sedan din fotobok och resultatet blir i slutändan helt enligt din design och du får ett bildminne som kommer hålla i flera generationer framöver. Fotoboken är framtidens sätt att ta tillvara på alla bilder som finns i din dator och telefon.

   Vår erkända Snabba leverans är möjlig tack vare egen produktion i Sverige. Du kan beställa på söndagen och ha en fotobok i din hand redan på onsdagen (i teorin, om allt klaffar). Väljer du vanligt brev har du boken under veckan.

   Men om det inte vore snabbt nog så ger vi dig ytterligare en chans att få din bok under veckan. Lägger du din beställning senast onsdagen kl. 8.00 så skickas den oftast på torsdagen med god chans att få den redan på fredagen samma vecka. Läs mer om de olika frakt- och leveransalternativen under Snabb leverans.

   Fotoklok gör att du enkelt och på egen hand kan skapa och utforma mycket professionella fotoböcker. Med våra användarvänliga program skapar du en personlig fotobok snabbt och enkelt.

   Programvara finns för PC, Mac och online. Genom att använda snabbguiden i programmet får du en professionell layout till ditt projekt på mindre än 3 minuter!

   Den främsta fördelen med att använda det nedladdningsbara programmet är att det är bättre på att hantera många bilder och tunga filer. Du kan också köpa produkter från olika kategorier i en och samma beställning.

   Du har alltid en möjlighet att designa personliga omslag till din fotobok med dina egna bilder och texter. Detta kostar inget extra. Du väljer antalet bilder per sida, ändrar storlek, roterar bilder och väljer bakgrunder. Allt efter tycke och smak.

   Det finns hundratals olika mallar, bakgrunder, ramar och clip arts att nyttja för att göra ditt projekt så unikt som möjligt. Lägg till egna bakgrundsbilder, gör övertoningar, beskär bilder och använd stödlinjer. Programmet låter dig skriva med dina egna typsnitt som finns i din dator.

   Det finns dessutom funktioner som förbättrar mörka eller suddiga foton. Valmöjligheterna är oändliga men programmet är ändå lätt att använda och ger samtidigt ett professionellt resultat till din egna fotobok.

   Väljer du att skapa i vår onlineprogramvara finns det inte heller där några begränsningar. Bakgrunder, clip arts, ramar och färdiga sidmallar finns i ett brett utbud för att kunna ge en personlig touch till ditt projekt.

   Fördelen med vår online-programvara är du kan börja jobba direkt! Bilderna laddas upp under tiden du jobbar med ditt projekt. Det finns även stöd för att göra din fotobok på iPad och Android tablets.

   Denna programvara har dessutom en mycket innovativ vertygsmeny som endast visar just de verktygen du behöver. Så fort du har en internetuppkoppling kan du redigera din fotobok genom att logga in uppe till höger från startsidan. Du behöver inte ens registrera dig för att börja ditt projekt så testa redan nu att skapa en bok! Klicka på “Skapa online” på den bok du vill göra ovan.

   Om att beställa fotobok online:

   Fråga: Hur går man tillväga för att beställa en fotobok online?
   Svar: Först väljer du ut vilka foton som ska vara med i boken. Sedan går du till en webbplats som erbjuder fotobokstjänster, väljer en design och designar ditt omslag. Du kan göra detta direkt från din mobil, surfplatta eller dator.

   Fråga: Är det möjligt att inkludera både digitala och inskannade filmfoton i fotoboken?
   Svar: Ja, det är tillåtet att ha både digitala och inskannade filmfoton.

   Om produkter och design:

   Fråga: Vilka olika kategorier av fotoböcker erbjuder ni?
   Svar: Vi erbjuder standardfotoböcker med hård eller mjuk pärm, spiralbundna, temafotoböcker, premiumfotoböcker, fotoböcker med egen PDF, pekböcker, och flera andra typer.

   Fråga: Har jag möjlighet att lägga till text i min fotobok?
   Svar: Ja, du kan kombinera bilder och text i din fotobok.

   Fråga: Vilka betalningsmetoder accepteras?
   Svar: Du kan betala direkt på nätet med kort eller faktura via Klarna.

   Om programvaran:

   Fråga: Erbjuder ni någon programvara för att designa fotoböcker?
   Svar: Ja, vi har en gratis programvara med 100% designfrihet som kan laddas ned från vår hemsida. Programmet finns för både PC och Mac.

   Fråga: Kan jag börja designa min fotobok på datorn och sedan fortsätta på min smartphone eller tablet?
   Svar: Ja, med vår online-programvara kan du enkelt byta mellan olika enheter.

   Om tillverkning och kvalitet:

   Fråga: Var tillverkas fotoböckerna?
   Svar: Alla fotoböcker tillverkas i våra lokaler här i Sverige.

   Fråga: Hur lång är leveranstiden för en fotobok?
   Svar: Leveranstiden är mellan två till fyra arbetsdagar, vilket är den bästa leveranstiden i Sverige.

   Fråga: Är pappret i fotoböckerna miljöcertifierat?
   Svar: Ja, pappret som används är PEFC-certifierat och uppfyller också internationella standarder för åldringsbeständighet på papper.

   Fråga: Har ni vunnit några priser för er kvalitet?
   Svar: Ja, vi har vunnit Bäst-i-test från Kamera&Bild och från Fotosidan Magasin. Senast var 2022.

   Övrigt:

   Fråga: Kan jag göra en fotobok som en present till någon?
   Svar: Ja, en fotobok är en utmärkt present, särskilt för någon som redan “har allt.”

   Fråga: Vad kan jag göra om jag behöver hjälp med designen?
   Svar: Om du inte har erfarenhet i design kan vi hjälpa dig genom att erbjuda en stor mängd olika alternativ när det kommer till mallar, layout, bakgrunder, och clip arts.