Your basket is currently empty

  Checkout

   You don't have any saved projects.

   Just nu får du 25% rabatt på din beställning. Ange kod: GODJUL25

   trustpilot fotobok

   fotoklok logo

   Fotosidan Magasin Bästa Fotoboken 2022 – Bäst i test

   Fotosidan Magasin testade 7 fotoboks-tjänster i sitt majnummer 2022. Fotoklok tog hem första priset.

   Fotoklok håller absolut toppklass i både bildkvalitet och leverans / information och är definitivt proffsens val.

   Fotokloks hemsida är enkel och tydlig. Du behöver inte vara proffs för att beställa fotoböcker från Fotoklok, men de erbjuder ett flertal valmöjligheter och verktyg, vilket är ett plus för dig som har kunskaper om design och färghantering, skriver Fotosidan.
   (Fotosidan Magasin 2022 18 maj)

   fotobok bäst i test 2022

   Allt om Resor Bästa Fotoboken 2020

   Expressens Allt om Resor testade 2020 6 aktörer på svenska marknaden, Fotoklok fick även här fina omdömen. Det som utvärderas var hur användarvänliga programmen är att arbeta med, hur det färdiga resultatet blir gällande klarhet och färgåtergivning samt kvaliteten på boken.

   ”Den färdiga boken håller hög kvalitet och känns robust att bläddra i. Ett lätthanterligt och användarvänligt program som erbjuder många möjligheter och alternativ för fotobokens layout.
   (Allt om resor 2020 12 maj)

   fotobok test 2020

   PC för Alla Fotobokstest 2020

   I December 2020 gjorde PC för Alla ett stort test av fotoböcker. Hela 12 fotobokstjänster var med i testet. Fotoklok rekommenderas varmt och hade testets absolut snabbaste leverans. ”Snabb leverans och bra kvalitet på papper och bild” ”På bara 3 dagar lyckas fotoklok få fram och leverera en färdig fotobok och det är inget fuskjobb heller” är några av de possessiva utlåtanden som fotoklok fick.

   fotobok test 2020

   Moderskeppet Fotobokstest 2018

   På Fotomässan 2018 9-12 mars presenterade Moderskeppet ett stort fotobokstest 2018. Testet bestod av 8 olika leverantörer på svenska marknaden. I testet valdes 8 leverantörer med onlineprogramvara. Moderskeppet och flertalet fotoklubbar runt om i landet som varit med i bedömningen utsåg fotoklok.se som Bäst i Test.

   ”Fotoklok har det absolut bästa trycket. Dom har de snyggaste och mjukaste gråskalorna och dom har fina hudtoner.” – Camilla Grönbladh / Moderskeppet.
   (Moderskeppet 2018 9-12 mars)

   fotobok bäst i test 2018

   Bästa fotoboken – Bäst i test 2022, 2018, 2012 och 2011

   Självklart är du ute efter bäst resultat när du ska beställa en fotobok och vill känna dig trygg med ditt val av tjänst. Inte bara vi på Fotoklok.se är belåtna över våra svenskproducerade fotoböcker, de hamnar också i topp i fototidningarnas test. Vi fortsätter leverera kvalitativa fotoböcker, och hoppas att såväl trogna som nya kunder som skapar sina fotoböcker genom Fotoklok.se blir lika stolta över resultatet som vi är!

   Din personliga fotobok kommer med marknadens snabbaste leverans.

   FOTOSIDAN MAGASIN nr 3/2014

   Fotoklok.se har återigen fått en utmärkelse! FOTOSIDAN utförde i sitt senaste magasin, nr 3/2014 ett omfattande fotobok-test. Testet innehöll 10 olika tjänster för fotoböcker och vi har på nytt visat att vi tillhör toppskiktet när det gäller fotoböcker.

   Fotoklok vet hur man gör fotoböcker det är inget snack om saken. Jag har tidigare hyllat tjänsten och jag blir bara mer övertygad när jag bläddrar igenom denna. Alla bilder stämmer väl överens med referensbilderna och interpoleringar samt skärpa är superfina. Med i alla böcker har jag med en väldigt lågupplöst bild för att se hur de hanterar detta problem. Resultaten brukar variera kraftigt. Fotoklok sköter detta med bravur. Mustiga bilder ser mörka ut men har fortfarande täckning i de mörka partierna, lite hög färgmättnad ibland är det negativa jag kan få fram.
   (FOTOSIDAN MAGASIN nr 3/2014)

   FOTOSIDAN MAGASIN nr 3/2012

   Fotokloks fotobok bäst i test 2012. Än en gång visar vi att vi håller hög kvalitet. FOTOSIDAN MAGASIN nr 3/2012 testade 8 leverantörer av fotoböcker. Fotoklok kom nr 1 i testet. Betyg 4,3 av 5 poäng.

   Boken känns rejäl med styv pärm. Inget knakande i fogarna – välbyggd helt enkelt. Fotoklok skyltar på hemsidan med att de har tjockare pärmar än andra leverantörer vilket visar sig stämma.
   Hög kvalitetskänsla och utomordentlig programvara…
   Väldigt allround med bra bildkvalitet och programvara. Kommer att funka till allt från dop, bröllop och fotoprojekt.
   (FOTOSIDAN MAGASIN nr 3/2012)

   KAMERA & BILD nr 10/2011

   Fotokloks fotobok bäst i test! Fotoklok vann KAMERA & BILDs fotobok test 2011! Av 14 st leverantörer som testades blev Fotokloks fotobok bäst i test 2011!
   Detta är Sveriges hittills största genomförda test av fotoböcker. Se testresultatet här…

   Här finns det inte speciellt mycket att klaga på vad gäller boken. Bilderna är rätt återgivna både i färg, kontrast och skärpa. Pärm och papper känns bra och ser bra ut. Det enda man kan anmärka på är att bindningen är lite djup vilket ger en liten bildförlust i mitten om man lägger en bild över ett uppslag.
   Att göra boken. Sidmallarna fungerar riktigt bra, liksom möjligheten till att välja bakgrunder. För bilderna finns möjlighet till att ställa in skärpa och hudtonsfärg. Rutnätet som finns till hjälp är bra för att få bilderna rätt.
   (KAMERA & BILD nr 10/2011)