Your basket is currently empty

  Checkout

   You don't have any saved projects.

   trustpilot fotobok

   fotoklok logo

   FOTOKORT

   Här samlar vi våra Fotokort. Sidan är hela tiden under uppbyggnad och kommer att utökas i snabb fart. Vi jobbar fram olika teman och kategorier efter vad vi vet är populära tillfällen att göra kort till. Hittar du inget som passar nu så kommer det säkert att komma i en nära framtid. Kolla in vår storleksguide om du har svårt att välja rätt storlek här.

   SÄG DET MED ETT TACKKORT MED PERSONLIGT FOTO

   Att få ett tackkort känns så mycket mer formellt, trevligt och glädjande än att motta ett snabbt sms eller ett meddelande på sociala medier. Ett tackkort kräver omtanke och ansträngning, och de kan dessutom se riktigt vackra ut om man får designa dem själv, något du får här hos oss. Hos oss kan du beställa tackkort på nätet för olika situationer, där du själv får lägga till foto och text. Varje kort har en design som passar in för just det valda temat, men lämnar mycket plats för egen kreativitet.
   Välj bland tackkort för bröllop med färdiga ljuvliga designer som gör dem lika fina som själva inbjudningskorten, tackkort för begravning, tackkort bebis med en förtjusande bild på den nyfödde eller ett tackkort dop med en eventuell bild som togs i kyrkan. Med ett växande utbud så kommer det alltid tillkomma fler former av tackkort för olika tillfällen. Kanske letar du ett tackkort för student eller tackkort för konfirmation? Eller ett helt vanligt tackkort för födelsedag. Hos oss hittar du enkelt rätt, och känner du dig inte helt tillfredsställd så finns det även kort som du designar helt själv. Detta gör dem väldigt unika, personliga och garanterat uppskattade av alla som mottar dem.

   EGENDESIGNADE TACKKORT TILL BRA PRISER

   Även om vårt utbud av kort håller hög kvalitet, både på materialet och på utskriften av bilden och att du får lov att designa dem själv, så hittar du billiga tackkort hos oss. Inom alla kategorier så får du tackkort med text och bild för att du själv ska kunna skapa kortet efter eget önskemål och för att det ska kunna anpassas efter det event och de gäster som tackkortet gäller för. Istället för att leta efter färdigdesignade tackkort i affären så blir det roligare för både dig och för mottagarna att kortet blir unikt och personligt. Med våra olika tackkort kommer din uppskattning kännas genuin och det kommer märkas att du har lagt ner både tid och tanke.
   Att ta emot kort med personliga bilder och text gör att mottagarna med all säkerhet även kommer spara kortet som ett minne från eventet och kanske sätta upp det på kylskåpet eller på en annan uttänkt plats. Beställ gärna några extra som du själv kan spara på för att få ett litet minne som du kan titta tillbaka på och glädjas över. Du designar korten enkelt direkt online, och under processen får du välja mellan olika förslag för att få kortet exakt så som du vill ha det. Eftersom du även har möjlighet att designa kort helt själv så behöver du inte begränsa dig till just tackkort, varför inte skicka iväg ett snyggt inbjudningskort? När du väl skapat ditt eget kort så tar det inte lång tid innan vår snabba leverans har nått dig.