Your basket is currently empty

  Checkout

   You don't have any saved projects.

   trustpilot fotobok

   fotoklok logo

   FOTOKALENDER

   Skapa din egen fotokalender för 2023 med dina egna foton och texter. Designa din fotokalender direkt online på din mobil, tablet eller dator. Det är snabbt, enkelt, kul och klokt! En fotokalender är den perfekta presenten eller julklappen men även kul idé till möhippan och svensexan.

   Fotokloks fotokalender har namnsdagar, högtider och veckonummer. Att skapa en fotokalender online är lätt, enkelt och funkar på dator, mobil och tablet. 100% designfrihet får du om du laddar ner vår programvara. Alla våra kalendrar går att skriva text i med både blyerts- och bläckpenna.
   I vår fotokalender kan du lägga bilder i datumrutorna.

   FOTOKALENDER 2023. NAMNSDAGAR, VECKONUMMER OCH HELGDAGAR.
   SVENSKTILLVERKAD, SNABB LEVERANS!

   Väggprydnad

   Räcker hela året

   Fotokalender för 2022

   Skapa på din mobil

   Föreningskalender

   Fotokloks fotokalender trycks med samma testvinnande teknik som fotoböckerna. Du kan placera flera bilder och text i kalenderdelen och skriva bildtexter där du vill. Märk datumen i din almanacka med egna bilder, text eller clip arts. Skriv in födelsedagar, årsdagar, möten, ledighet och andra händelser. Självklart har du utrymme att skriva in mer för hand. Vår fotoalmanacka innehåller också alla Sveriges namnsdagar, helgdagar, veckonummer, m.m.

   Hos Fotoklok.se skapar du även enkelt företagskalendrar, skolkalendrar eller egen almanacka åt föreningen med foto och sponsorlogotyper.

   Skapa din unika kalender och beställ den idag!

   Ja, vem kan tröttna på bilder och roliga minnen? Genom att göra dem till en del av en kalender så kan du få njuta av dem hela året, något som kan pigga upp även under de mörka vinterdagarna. När du skapar din egna väggkalender så är designen till början helt tom och du har möjlighet att lägga in en eller flera bilder per sida. Vi har fotokalender med namnsdagar, veckonummer och högtider, i olika storlekar. För att designa din kalender kan du använda dig av vårt nedladdningsbara program, online på vår hemsida eller via din telefon. Det är busenkelt och riktigt roligt. Du kan även välja bilder direkt från ditt egna instagramkonto!
   Hos oss skapar du din fotokalender billigt, men den får snabbt ett högt värde hos dig eller mottagaren då den kommer uppskattas mycket. Du hittar våra priser under respektive produkt, och det finns även möjlighet för mängdrabatt från 3 ex. För dig som vill trycka upp många kalendrar med bilder och logga för din verksamhet i försäljningssyfte får exempelvis förmånliga rabatter av oss på fotoklok. Vi gör det både roligt, enkelt och billigt för er att fylla ert nästa år med underbara bilder. Och kanske kan du under det året, successivt ta bilderna som ska få vara med på året därpå!

   En kalender ska man dras med i ett helt år, så varför inte satsa på någonting som lyfter upp vardagen, får dig att le och som dessutom påminner dig om underbara minnen. Ja, allt detta går nämligen att göras med hjälp av fotoalmanackor. Vår fotokalender trycks på samma sätt som våra bäst i test fotoböcker, något som garanterar ett snyggt och kvalitativt resultat på dina bilder och kalendern i övrigt. Här kan du låta dina favoritbilder och minnen lysa upp din vardag genom att förvandla dem till en kalender. Genom att göra en egen kalender så får du så mycket mer än bara ett verktyg för planering och struktur, du får även en snygg väggprydnad och en hjärtevärmande inredningsdetalj.
   Hos oss finns det flera olika fotokalendrar att välja mellan, så att du ska kunna hitta den som passar din vardag och dina bilder bäst. Välj exempelvis en fotokalender stående i olika storlekar eller en kalender som är anpassad efter storleken på dina instagrambilder. Eftersom du själv väljer bilderna så blir kalendern exakt vad du gör det till. Antingen kan du skapa en fotokalender kalender till familjen där alla familjemedlemmar kan få skriva in sina aktiviteter så att ni kan hålla god koll på varandras vardagsliv. Men en fotokalender är också en fantastisk present att ge som julklapp när det är dags att vända blad till det nya året. För dig som vill ha en kalender för företaget, föreningen eller skolan så går det också, Eftersom vi ger dig fria layout-möjligheter i vår programvara man laddar ner kan du enkelt lägga foton och sponsorlogotyper på kalendern.

   Nu kan du även göra en fotokalender direkt på din mobiltelefon, utan att ladda ner någon app. Ta till vara på bilderna i din mobil. Välj ”Skap nu” under produkten och ladda upp bilder. En bild till framsidan och 12 månadsbilder behöver du minst. Designfunktionen på mobilen är förenklad, du kan skriva text på framsidan samt beskära och zooma bilderna och byta sidmallar. Smidigt och kul! Du kan nu även skapa en fotokalender med dina bilder från Instagram. Instagramkalendern är färdigdesignad med 6 bilder på framsidan och en bild per kalendermånad, alla i kvadratiskt format.

   Som förening kan ni skapa en unik fotokalender med egna bilder och texter. Dessa kan ni sälja vidare och tjäna pengar till er verksamhet. Vi erbjuder förmånliga rabatter vid beställning av större upplagor.

   DEMO FOTOKALENDER
   PÅ SMARTPHONE

   Här får ni se hur snabbt och smidigt det är att göra en fotokalender via sin mobil. Passa på att ta tillvara på bilderna som finns i telefonen.
   Du laddar enkelt upp de bilder du behöver från din telefon. En fotokalender behöver minst 12 bilder.

   Vad är en fotokalender?

   En fotokalender är en almanacka där du väljer dina egna bilder och kan skriva in egna händelser.

   Hur gör jag en fotokalender?

   Klicka dig in på önskad kalender för att välja storlek. I vår editor lägger du sedan in dina egna bilder och händelser.

   Vad kostar en fotoalmanacka?

   Beroende på storlek kostar de från 219:- till 259:-

   Vilka foton ska jag välja till min personliga kalender?

   Du väljer de du tycker är finast, betydelsefulla eller roligast.