Your basket is currently empty

  Checkout

   You don't have any saved projects.

   Just nu får du 25% rabatt på din beställning. Ange kod: GODJUL25

   trustpilot fotobok

   fotoklok logo

   Fotokalender 2024

   Skapa din egna och unika fotokalender för 2024 med dina egna foton och texter. Designa din fotokalender direkt online på din mobil, tablet eller dator. Det är snabbt, enkelt, kul och klokt! En fotokalender är den perfekta presenten eller julklappen men även kul idé till möhippan och svensexan.

   Veckonummer • Namnsdagar • Svenska helgdagar • Egna bilder och händelser

    

    

    

    

    

   Visar alla 3 resultat

   almanacka namnsdagar

   Skapa den bästa fotokalendern med vår professionella guide

   Introduktion till fotokalendrar

   Fotokalendrar är inte bara ett sätt att organisera dagarna, utan också ett utmärkt sätt att minnas de vackra ögonblicken i livet. Med vår guide kommer du att kunna skapa en fantastisk fotokalender som överträffar alla konkurrenters produkter och säkerställer att din fotokalender hamnar högst upp i Googles sökresultat.

   Steg för att skapa en unik fotokalender

   Steg 1: Välj dina bästa bilder

   Först och främst behöver du välja de bästa bilderna för din fotokalender. Vi rekommenderar att du väljer bilder som representerar höjdpunkterna från året som gått, eller teman som är relevanta för varje månad. Se till att bilderna är av hög kvalitet och har en bra upplösning.

   Steg 2: Välj kalenderformat och storlek

   Det finns flera olika kalenderformat och storlekar att välja mellan, såsom väggkalender, bordskalender och fickkalender. Välj det format som passar dina behov bäst och en storlek som gör att dina bilder visas på bästa möjliga sätt.

   Steg 3: Anpassa layout och design

   När du har valt dina bilder och kalenderformat är det dags att anpassa layouten och designen. Detta inkluderar att välja en passande bakgrundsfärg, typsnitt och eventuella dekorationer som ramar eller klistermärken. Se till att designen är harmonisk och att den kompletterar dina bilder.

   Steg 4: Lägg till text och speciella datum

   För att göra din fotokalender ännu mer personlig kan du lägga till text och speciella datum, såsom födelsedagar och årsdagar. Detta gör att din kalender inte bara blir en vacker prydnad, utan också en praktisk påminnelse om viktiga händelser under året.

   Steg 5: Kontrollera och beställ din fotokalender

   Slutligen är det dags att kontrollera din fotokalender och se till att allt är korrekt innan du beställer den. Kontrollera att bilderna är korrekt beskurna, att texten är korrekt stavat och att alla datum är korrekta. När du är nöjd med resultatet kan du beställa din fotokalender och vänta på att den levereras hem till dig.

    

   Personlig fotokalender

   Experttips för att skapa en framgångsrik fotokalender

   För att din fotokalender ska bli en verklig framgång har vi sammanställt några experttips som hjälper dig att skapa den perfekta fotokalendern.

   Tips 1: Fokusera på bildkvalitet

   Se till att dina bilder är av högsta möjliga kvalitet och upplösning. Detta kommer att göra att dina bilder ser fantastiska ut på tryck och ger din fotokalender ett professionellt

   utseende. Använd en kamera med hög upplösning eller se till att dina mobilbilder är tagna i bästa möjliga ljus och skärpa.

   Tips 2: Välj en stil som passar dina bilder

   När du anpassar din fotokalendars design och layout, tänk på att välja en stil som kompletterar dina bilder och skapar en enhetlig och sammanhängande helhet. Till exempel, om dina bilder är mestadels naturbilder, kan en enkel och jordnära design vara lämplig.

   Tips 3: Planera i förväg

   För att säkerställa att du har tid att noggrant välja dina bilder och anpassa din fotokalender, börja planera och samla dina bilder i god tid före beställning. På så sätt kan du ta din tid och skapa en fotokalender som verkligen representerar dina bästa minnen och höjdpunkter.

   Tips 4: Tänk på målgruppen

   Om du skapar en fotokalender som en gåva, tänk på mottagarens smak och intressen när du väljer bilder och design. En personlig fotokalender som speglar mottagarens personlighet och intressen kommer att vara mycket uppskattad och älskad.

   fotokalender veckonummer

   Sammanfattning

   Att skapa en framgångsrik och minnesvärd fotokalender behöver inte vara svårt eller tidskrävande. Genom att följa vår guide och experttips kommer du att kunna skapa en personlig och unik fotokalender som imponerar både på dig själv och eventuella mottagare av din kalender. Kom ihåg att fokusera på bildkvalitet, välja en stil som passar dina bilder, planera i förväg och tänka på målgruppen för att skapa den bästa möjliga fotokalendern.

   Vad är en fotokalender?

   En fotokalender är en almanacka där du väljer dina egna bilder och kan skriva in egna händelser.

   Hur gör jag en fotokalender?

   Klicka dig in på önskad kalender för att välja storlek. I vår editor lägger du sedan in dina egna bilder och händelser.

   Vad kostar en fotoalmanacka?

   Beroende på storlek kostar de från 219:- till 259:-

   Vilka foton ska jag välja till min personliga kalender?

   Du väljer de du tycker är finast, betydelsefulla eller roligast.

   DEMO FOTOKALENDER
   PÅ SMARTPHONE

   Här får ni se hur snabbt och smidigt det är att göra en fotokalender via sin mobil. Passa på att ta tillvara på bilderna som finns i telefonen.
   Du laddar enkelt upp de bilder du behöver från din telefon. En fotokalender behöver minst 12 bilder.

   Väggprydnad

   Räcker hela året

   Fotokalender för 2024

   Skapa på din mobil

   Föreningskalender

   Egen och unik fotokalender 2024

   Fotokloks fotokalender trycks med samma testvinnande teknik som fotoböckerna. Du kan placera flera bilder och text i kalenderdelen och skriva bildtexter där du vill. Märk datumen i din almanacka med egna bilder, text eller clip arts. Skriv in födelsedagar, årsdagar, möten,ledighet och andra händelser. Självklarthar duutrymme att skriva in mer för hand. Vår fotoalmanacka innehåller också alla Sveriges namnsdagar, helgdagar, veckonummer, m.m.

   Hos Fotoklok.se skapar du även enkelt företagskalendrar, skolkalendrar eller egen almanacka åt föreningen med foto och sponsorlogotyper.

   Skapa din unika kalender och beställ den idag!

   Fotokloks fotokalender har namnsdagar, högtider och veckonummer. Att skapa en fotokalender online är lätt, enkelt och funkar på dator, mobil och tablet. 100% designfrihet får du om du laddar ner vår programvara. Alla våra kalendrar går att skriva text i med både blyerts- och bläckpenna.
   I vår fotokalender kan du lägga bilder i datumrutorna.

   FOTOKALENDER 2023. NAMNSDAGAR, VECKONUMMER OCH HELGDAGAR.
   SVENSKTILLVERKAD, SNABB LEVERANS!

   Skräddarsy din fotokalender – En personlig touch på ditt år

   Få saker kan göra ditt hem eller kontor mer personligt än en skräddarsydd fotokalender. Oavsett om det är minnesvärda stunder, vackra landskap, eller inspirerande citat, kan en personligt anpassad fotokalender förvandla din vardag till något unikt och inspirerande.
   En skräddarsydd fotokalender ger dig möjligheten att sätta din egen prägel på varje månad i året. Välj dina favoritbilder från semestern, familjefester, eller kanske de bästa bilderna av ditt husdjur. Du kan även välja olika teman för varje månad, eller kanske skapa en kalender helt tillägnad ditt barns första år.

   Men det är inte bara bilderna som kan anpassas. Du kan också välja mellan olika storlekar, layouter och typsnitt för att göra din kalender ännu mer personlig. Kanske vill du ha en stor väggkalender för att hålla koll på familjens scheman, eller en liten skrivbordskalender för att pigga upp arbetsplatsen.

   En skräddarsydd fotokalender är mer än bara ett praktiskt verktyg för att organisera ditt år. Det är ett sätt att omge dig med dina mest älskade minnen, och göra varje dag lite mer speciell. Så varför inte skapa din egen personliga fotokalender idag? Det är enkelt, roligt och ger dig något att se fram emot varje gång du vänder bladet för en ny månad.

   Ja, vem kan tröttna på bilder och roliga minnen? Genom att göra dem till en del av en kalender så kan du få njuta av dem hela året, något som kan pigga upp även under de mörka vinterdagarna. När du skapar din egna väggkalender så är designen till början helt tom och du har möjlighet att lägga in en eller flera bilder per sida. Vi har fotokalender med namnsdagar, veckonummer och högtider, i olika storlekar. För att designa din kalender kan du använda dig av vårt nedladdningsbara program, online på vår hemsida eller via din telefon. Det är busenkelt och riktigt roligt. Du kan även välja bilder direkt från ditt egna instagramkonto!
   Hos oss skapar du din fotokalender billigt, men den får snabbt ett högt värde hos dig eller mottagaren då den kommer uppskattas mycket. Du hittar våra priser under respektive produkt, och det finns även möjlighet för mängdrabatt från 3 ex. För dig som vill trycka upp många kalendrar med bilder och logga för din verksamhet i försäljningssyfte får exempelvis förmånliga rabatter av oss på fotoklok. Vi gör det både roligt, enkelt och billigt för er att fylla ert nästa år med underbara bilder. Och kanske kan du under det året, successivt ta bilderna som ska få vara med på året därpå!

   En kalender ska man dras med i ett helt år, så varför inte satsa på någonting som lyfter upp vardagen, får dig att le och som dessutom påminner dig om underbara minnen. Ja, allt detta går nämligen att göras med hjälp av fotoalmanackor. Vår fotokalender trycks på samma sätt som våra bäst i test fotoböcker, något som garanterar ett snyggt och kvalitativt resultat på dina bilder och kalendern i övrigt. Här kan du låta dina favoritbilder och minnen lysa upp din vardag genom att förvandla dem till en kalender. Genom att göra en egen kalender så får du så mycket mer än bara ett verktyg för planering och struktur, du får även en snygg väggprydnad och en hjärtevärmande inredningsdetalj.
   Hos oss finns det flera olika fotokalendrar att välja mellan, så att du ska kunna hitta den som passar din vardag och dina bilder bäst. Välj exempelvis en fotokalender stående i olika storlekar eller en kalender som är anpassad efter storleken på dina instagrambilder. Eftersom du själv väljer bilderna så blir kalendern exakt vad du gör det till. Antingen kan du skapa en fotokalender kalender till familjen där alla familjemedlemmar kan få skriva in sina aktiviteter så att ni kan hålla god koll på varandras vardagsliv. Men en fotokalender är också en fantastisk present att ge som julklapp när det är dags att vända blad till det nya året. För dig som vill ha en kalender för företaget, föreningen eller skolan så går det också, Eftersom vi ger dig fria layout-möjligheter i vår programvara man laddar ner kan du enkelt lägga foton och sponsorlogotyper på kalendern.

   Nu kan du även göra en fotokalender direkt på din mobiltelefon, utan att ladda ner någon app. Ta till vara på bilderna i din mobil. Välj ”Skap nu” under produkten och ladda upp bilder. En bild till framsidan och 12 månadsbilder behöver du minst. Designfunktionen på mobilen är förenklad, du kan skriva text på framsidan samt beskära och zooma bilderna och byta sidmallar. Smidigt och kul! Du kan nu även skapa en fotokalender med dina bilder från Instagram. Instagramkalendern är färdigdesignad med 6 bilder på framsidan och en bild per kalendermånad, alla i kvadratiskt format.

   Som förening kan ni skapa en unik fotokalender med egna bilder och texter. Dessa kan ni sälja vidare och tjäna pengar till er verksamhet. Vi erbjuder förmånliga rabatter vid beställning av större upplagor.