Your basket is currently empty

  Checkout

   You don't have any saved projects.

   Som ny kund får du 25% rabatt på fotoböcker. Ange kod: FOTOKLOKIDAG

   trustpilot fotobok
   fotoklok logo

   STUDENTSKYLT & STUDENTPLAKAT BILLIGT

   Beställ din egen studentskylt eller studentplakat billigt online via mobil eller dator. Just nu med förlängd rabatt t.o.m. 30 april. Över 100 olika professionellt designade studentskyltar att välja från eller designa helt fritt själv. Studentskylten säljs i de vanligaste och populäraste formatet 50 x 70 cm. och levereras komplett med skaft som man fäster på baksidan med dubbelhäftande tejp förmonterat.

   Studentplakatet är vatten- och regntåligt samt UV-skyddat och kräver inget extra skydd. Skylten är gjord av en 3 mm tjock PVC som effektivt står emot regn och väta. Studentskylten är komplett pinne/skaft ingår i din beställning.

   STUDENTSKYLT 2024 SNABB LEVERANS

   Självklart tillverkar vi din studentskylt i Sverige i våra egna lokaler snabbt, säkert och tryggt. *Skickas från oss inom 2-4 arbetsdagar och vi tar inga extra avgifter för den snabba leveransen. Tillkommer i leveranstiden gör frakttiden. Alla skyltar skickas med PostNord alt. DHL och brukar komma fram på 1-2 dagar. Vi erbjuder även upphämtning hos oss i Skene. Frakt 1 st skylt med PostNord kostar 89 kr, dubbelsidig frakt 115 kr. Inga andra avgifter tillkommer.

   SVERIGES BÄSTA STUDENTSKYLT

   Här hittar du Sveriges bästa och snyggaste studentskyltar. Med vår unika programvara kan du redigera ditt studentplakat direkt på skärmen. Använder du en dator kan du i avancerat läge och anpassa våra designer helt efter eget tycke och smak.

   STUDENTBANDEROLLER

   NYHET! Nu kan du även köpa snygga studentbanderoller i storlek 120 x 32 cm, du hittar dem i menyn eller här: Studentbanderoll

   Studentskyltar med student och familjAtt ha en studentskylt är en tradition som är viktig för många studenter och deras familjer. Det är ett sätt att föreviga en viktig och speciell tid i livet och en chans att skapa minnen som kommer att hålla i många år framöver men också ett sätt för studenten att hitta sin familj i folksamlingen.

   Det är enkelt att göra en studentskylt i dagens digitala tidsålder. Det är numera lätt att använda äldre bilder antingen genom att fotografera av dom med en mobiltelefon eller scanna in dom för ännu bättre resultat. Det finns många olika redigeringsprogram och verktyg tillgängliga för att hjälpa till att förbättra bildkvaliteten och ge dem den önskade stilen, vi erbjuder även enklare redigering direkt i vårt program, både rotera, beskärning och sätt att skärpa upp och ljusa bilden. Prova vårt verktyg Prefectly Clear som förbättrar bilden automatiskt, sitter du vid en dator så kan du se resultatet direkt på skärmen.

   För att skapa en snygg studentskylt ska man på skylten eller ett plakatet ha med studentens namn och skolinformation. Detta ger en personlig touch och gör att bilden blir mer minnesvärd. Att skapa en sådan skylt från scratch kan vara både tidskrävande och kräva viss kreativitet.

   Med våra mallar till studentskyltar har vi gjort det enkelt för dig att hitta en skylt som passar just er. Det finns många olika mallar tillgängliga hos oss som gör det lätt att skapa en skylt som passar just studentens stil och preferenser. Mallarna kan anpassas med studentens namn, skolinformation, färger och annan information för att skapa en unik och personlig skylt. Vi leverera sedan en helt färdig skylt (inkl skaft) till dig av högsta kvalité.

   Hur skapar jag en snygg studentskylt?

   Det finns många olika alternativ på designer när man ska välja sin studentskylt. Vi har samlat några av de snyggaste och bästa studentskyltarna på vår sida. Det finns både moderna och klassiska studentskyltar att välja bland här på sidan. Välj din design klicka på bilden eller Läs mer för att välja din design. Sedan är det dags för text och bild. En bra bild till en studentskylt är A och O. Helst ska bilden vara på studenten i tidig ålder, det brukar vara rolig eller lustig bild på studenten i ung ålder, ju roliga desto bättre. Namn brukar man skriva endast förnamnet eller smeknamn. Ibland kan man skriva med årtal. På skylten ska även klass stå med. Kolla upp noga hur hur det skrivs, det brukar bestå av några bokstäver och siffror. Mest fokus bör ändå ligga på en bra bild. Nu börjar vi komma till tiden då det fanns digitalkameror men har man bara ett framkallat foto brukar det gå bra att fotografera av det med din mobil. Se till att fota i dagsljus och akta för blänk som kan uppstå. Finns även bra appar som man kan använda sig för att fota av bilden till studentskylten. När du är klar lägger du plakatet i varukorgen och klickar på checka ut. Här kan du även välja om du vill ha din skylt dubbelsidig, tryck på skaftet och kanske en extra affisch på studentplakatet.

   runda hörn studentplakat

   RUNDADE HÖRN, SNYGGT OCH PRAKTISKT

   För extra säkerhet så har din studentskylt rundade hörn. Studentskylten är ett hårt material och när man är vid en stor samling så kan vara bra att vidtaga extra säkerhet så att ingen skadar sig på skylten. Vi har därför valt att sälja alla våra studentplakat med runda hörn. Det ger även en extra snygg touch på din skylt.

   Är studentskylt med mall gratis?

   När det är dags att ta examen och fira din student, är en studentskylt ett bra sätt att visa dina framgångar och dessutom  din personlighet. Men att skapa en studentskylt från grunden kan vara en tidskrävande och svår uppgift, särskilt om du inte är van vid grafisk design. En lösning på detta problem är att använda en färdig mall för studentskyltar.

   En mall är en förkonfigurerad designmall som innehåller alla de element som du behöver för att skapa en studentskylt, såsom text, bilder, clipart och bakgrunder. Du behöver bara lägga till din egen information, som ditt namn, din examen och ditt foto, och anpassa designen efter ditt eget huvud.

   En fördel med att använda en mall är att du kan spara tid och pengar på att designa din egen studentplakat. Du kan också vara säker på att din studentskylt kommer att se professionell ut och vara enkel att läsa och förstå.

   Så om du vill skapa en imponerande och minnesvärd studentskylt, överväg att använda en färdig mall för att spara tid och få en professionell design.

   BESTÄLLA STUDENTSKYLT DUBBELSIDIG

   Du kan även välja att beställa en dubbelsidig studentskylt. På kassasidan kryssar du i att du vill ha den dubbelsidig.
   Du får då två skyltar och en pinne som du kan montera ihop enkelt, tänk på att skylten blir något tyngre.
   Vikt enkelsidig 800 gram, dubbelsidig 1300 gram. Monteringsanvisning klicka här.

   GÖR AFFISCH AV STUDENTSKYLTEN

   OBS! Endast tillgänglig i försäsong! När du beställer din studentskylt kan du nu också fixa affischer av den. Praktiskt och kul att hänga upp hemma till festen, rama in och spara, ge bort till mor och farföräldrar. Affischerna trycks i A3 storlek (297 x 420 mm).
   Affischen trycks på fotopapper av hög kvalitet. Hur många affischer du vill ha väljer du som tillval på kassasidan när du beställer din studentskylt.

   Unikt studentplakat

   Studentplakat är ett viktigt inslag vid studentfiranden och ett bra sätt att identifiera studenten. Studentplakat kan du enkelt tillverka i vårt designprogram. När man väljer att beställa ett studentplakat, är det viktigt att välja en bild som kan förstoras upp, samt att storleken är lämplig. Vi erbjuder många olika designs av färdiga studentplakat att välja mellan.

   Göra egen studentskylt – tips och tricks!

   Att beställa från vår webbshop är enkelt och smidigt. Du kan välja mellan olika designalternativ och anpassa texten efter dina önskemål. Vi använder högkvalitativt papper och tryckteknik för att säkerställa att din skylt ser snygg och professionell ut.

   När du har beställt din studentskylt tar det bara några dagar innan den levereras till din dörr. Du kan sedan ta med den till skolan och visa upp den för dina klasskamrater och lärare.

   Att beställa från vår webbshop är ett utmärkt alternativ. Vi tar hand om allt arbete och ser till att du får en högkvalitativ skylt som du kommer att vara stolt över att visa upp. Så varför inte ta en titt på vårt utbud och hitta den perfekta studentskylten för dig!

   SNABB LEVERANS AV STUDENTSKYLTAR. SKICKAS INOM 2-4 arbetsdagar.

   Studentplakatet är i den populära storleken 500×700 mm. För extra säkerhet har vi rundade hörn på din skylt. Studentskylten trycks i en modern s.k. planprinter, din bild och text trycks direkt på ytan av den 3 mm. tjock skummade PVC:n. Plakatet är även lätt att bära. Vår teknik gör att alla delar på studentskylten tål regn. Du behöver alltså inget extra skydd eller plastpåse över skylten då allt vatten. Trycket har en hållbarhet på 3 år utomhus så du kan räkna med att din skylt kommer att vara fin i många år framöver. Alla studentskyltar är kompletta och levereras med en tillhörande träskaft som du enkelt monterar med hjälp av den förmonterade självhäftande tejpen. När du väl monterat din studentskylt så sitter träskaftet fast permanent. Ditt studentplakat skickas inom 2-4 arbetsdagar och brukar ta ytterligare 1 dag med frakt.

   BOR DU I KINNA, SKENE ELLER I MARKS KOMMUN KAN DU ALLTID VÄLJA ATT HÄMTA
   DIN STUDENTSKYLT ELLER STUDENTPLAKAT HOS OSS I MARKBLADETS LOKALER!
   BEGRÄNSADE ÖPPETTIDER FÖR UPPHÄMTNING. MÅNDAG-TORSDAG 09-15. (LUNCH 12-13)

   Vårt tryckeri ligger även nära till Göteborg, Varberg, Borås för att hämta din studentskylt.

   Fraktkostnad av en 1 st studentskylt med PostNord Mypack kostar 89 kr. Frakten tar 1-2 dagar.

   Vi levererar studentskyltar till hela Sverige

   Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Linköping, Norrköping, Motala, Sundsvall, Trollhättan och många andra orter. Att ta studenten är en stor händelse för de flesta unga människor som har arbetat hårt för att slutföra sitt gymnasieprogram. Att ta studenten är en händelse som firas med glädje, fest och studentplakat! Att uppmärksamma detta övergångstillfälle är viktigt, och att skapa en studentskylt är ett enkelt sätt att fira studenten.

   15 NYA DESIGNER FÖR STUDENTSKYLT 2023

   I år har vi än så länge lanserat 15 nya, riktigt snygga studentskyltar. Varje år uppdaterar vi våra skyltar med nya fräscha designer. Nu finns det över 100 olika designer att välja bland men man är inte låst till våra designer via en dator eller iPad kan du enkelt ändra i våra studentskyltar så dom passar dina behov. Du kan lägga till flera bilder, byta typsnitt, addera clip-art, ändra färg, lägga till bakgrunder och mycket, mycket mer.

   ENKELT ATT BESTÄLLA DIN STUDENTSKYLT

   På fotoklok är det enkelt att beställa din skylt. Ladda upp ditt foto och modifiera din text. Du får till gång till vår kraftfulla designverktyg där du enkelt kan modifiera förstora ändra och minska allt från text till bilder och grafik. Du kan välja mellan flera olika typsnitt och själv ändra färg. Du får tillgång till alla våra bakgrunder och 100-tals clip arts för att smycka din skylt precis som du vill. Du kan även i “Avancerat läge” ändra och anpassa våra mallar efter tycke och smak, inget är låst. Vi har inga gömda avgifter eller expeditionsavgifter endast Studentskylt + frakt. Beställ din studentskylt idag!

   FÖRBÄTTRA DIN BILD AUTOMATISKT MED PERFECTLY CLEAR®

   När du beställer din studentskylt hos oss får du tillgång till vår funktion för att förbättra bilder. Perfectly Clear korrigerar och förbättrar:
   färg, skärpning, djup, onormal färgtoner, diffusion och brusborttagning. Perfekt för de lite äldre bilderna. Du kan själv se resultatet i avancerat läge.

   FLERA BILDER PÅ STUDENTSKYLTEN

   Om du designar din studentskylt eller studentplakat via en dator eller iPad får du tillgång till vår avancerad redigering. Här kan du enkelt lägga till flera bilder på din skylt och även addera fler clip arts och fritt ändra i våra designer, inget är låst allt är öppet för redigering.

   EXKLUSIVA STUDENTSKYLTAR

   Din studentskylt trycks med den absolut senaste tekniken inom skylttillverkning. Vi trycker din skylt direkt på materialet vilket gör den extra tålig för både vatten och slitage. En studentskylt håller med vår teknik 3 år utomhus utan att blekna eller liknade. Materialtet är en skummad PVC av högsta kvalité. Vi gör allt i Sverige i våra egna lokaler och har på så vis full kontroll på din skylt.

   HUR BESTÄLLER JAG EN STUDENTSKYLT?

   Klick på Läs mer på den skylten du är intresserad av sedan klickar du på “Skapa nu” för att börja skapa din skylt.
   Sitter du vid en dator kan du välja Avancerat redigeringsläge och då få tillgång till att ändra alla element på din skylt.

   HUR LÅNG ÄR LEVERANSTIDEN?

   Skickas från oss inom 2-4 arbetsdagar, PostNord eller DHL brukar ta 1 dag på sig. sen har ni studentskylten i handen.

   HUR BESTÄLLER JAG EN DUBBELSIDIG STUDENTSKYLT?

   På kassasidan kan du välja att din skylt ska vara dubbelsidig (+329 kr). Tänk på att skylten blir nästan dubbel så tung.

   HUR BESTÄLLER JAG FLERA OLIKA STUDENTSKYLTAR?

   Genom att lägga flera olika projekt i din varukorg kan du beställa flera olika skyltar på samma gång.

   ÄR ERA STUDENTPLAKAT REGNTÅLIGA?

   Alla våra studentplakat tål rejält med regn och rusk.

   HUR SKICKAS MIN STUDENTSKYLT?

   Din studentskylt skickas i ett specialanpassat emballage tillverkat just för skicka studentskylt.
   Emballaget är extra tjockt med dubbel well för att motstå så mycket åverkan som möjligt. Studentpinnen ligger säkert med i samma paket.

   MONTERING AV STUDENTPINNEN?

   Det är enkelt att montera studentskaftet. Placera skylten på en platt ren yta. Se även till att baksidan på skylten är ren. Mät ut mitten 25 cm längst ner på skylten gör en lite markering sedan mäter du ut mitten (25 cm in) ungefär 40 cm från botten på skylten. Du har nu två markeringar på skylten 25 cm in. Dra av skyddstejpen och placera skaftet över dessa märken. Tryck sedan till pinnen så du känner att den fastnat, ganska hårt, pressa ca 10 sekunder. Vi rekommenderar att du göra detta 24 timmar innan studenten för att pinnen ska fästa riktigt bra. Gör du enligt ovan så kommer skylten att tåla stormvindar utan problem.

   FOTOKLOK & STUDENTSKYLTAR?

   Fotoklok.se är relativt nya inom att trycka studentskyltar, vi startade 2018 med en idé om att dessa skyltar måste gå att göra snyggare ha snabbare leverans men ändå till ett rimligt pris.
   Sagt och gjort, vi lanserade lite sent 2018 och fick hyfsat snurr på det, det blev ca 10 olika designer det året, designer som var lite annorlunda mot det man sett tidigare. Nu flera år senare ligger vi i framkant i designen har över 100 olika designer och många av våra konkurrenter kopierar våra designer friskt, kul tycker vi det är ett tecken på att vi är på rätt spår. Något designtema du saknar? Hör av dig till oss, vi lyssnar och man vet aldrig, några dagar senare kanske den designen finns att köpa.

   Studenten bilder

   En studentskylt är ett sätt för studenter att hylla sin studentresa och uppmärksamma den stora händelsen. Det är ett personligt och unik produkt som ger studenten ett sätt att hedra allt det den har åstadkommit. Skylten är ett fysiskt memento som studenten kan ta med sig för att hedra sin studentresa.