Your basket is currently empty

  Checkout

   You don't have any saved projects.

   trustpilot fotobok

   fotoklok logo

   STUDENTSKYLT & STUDENTPLAKAT

   Beställ din egen studentskylt online via mobil eller dator. Över 84 olika professionellt designade mallar att välja från eller designa helt fritt själv. Studentskylten säljs i de vanligaste och populäraste formatet 50 x 70 cm. och levereras komplett med skaft som man fäster på baksidan med dubbelhäftande tejp förmonterat.

   Studentplakatet är vatten- och regntåligt samt UV-skyddat och kräver inget extra skydd. Skylten är gjord av en 3 mm tjock PVC som effektivt står emot regn och väta.

   STUDENTSKYLT 2023 SNABB LEVERANS OCH SVENSKTILLVERKAT

   Självklart tillverkar vi din studentskylt i Sverige i våra egna lokaler snabbt, säkert och tryggt. Skickas från oss inom 2-4 arbetsdagar och tar inga extra avgifter för den snabba leveransen. Alla skyltar skickas med PostNord alt. DHL och brukar komma fram på 2-4 dagar. Vi erbjuder även upphämtning hos oss i Skene. Frakt 1 st skylt med PostNord kostar 89 kr, dubbelsidig frakt 115 kr. Inga andra avgifter tillkommer.

   SE RESULTATET DIREKT PÅ SKÄRMEN

   Med vår designer så ser du resultatet direkt på skärmen. Använder du en dator så kan du växla till avancerat läge och ändra i våra designer helt efter eget tycke och smak.

   Vi ger dig 25% rabatt för att beställa personliga julklappar! Ange koden: GODJUL25 Giltig t.o.m. 12/12
   runda hörn studentplakat

   RUNDADE HÖRN, SNYGGT OCH PRAKTISKT

   För extra säkerhet så har din studentskylt rundade hörn. Studentskylten är ett hårt material och när man är vid en stor samling så kan vara bra att vidtaga extra säkerhet så att ingen skadar sig på skylten. Vi har därför valt att sälja alla våra studentplakat med runda hörn. Det ger även en extra snygg touch på din skylt.

   BESTÄLL DIN STUDENTSKYLT DUBBELSIDIG

   Du kan även välja att beställa en dubbelsidig studentskylt. På kassasidan kryssar du i att du vill ha den dubbelsidig.
   Du får då två skyltar och en pinne som du kan montera ihop enkelt, tänk på att skylten blir något tyngre.
   Vikt enkelsidig 800 gram, dubbelsidig 1300 gram. Monteringsanvisning klicka här.

   GÖR AFFISCH AV STUDENTSKYLTEN

   När du beställer din studentskylt kan du nu också fixa affischer av den. Praktiskt och kul att hänga upp hemma till festen, rama in och spara, ge bort till mor och farföräldrar. Affischerna trycks i A3 storlek (297 x 420 mm).
   Affischen trycks på fotopapper av hög kvalitet. Hur många affischer du vill ha väljer du som tillval på kassasidan när du beställer din studentskylt.

   SNABB LEVERANS AV STUDENTSKYLTAR. SKICKAS INOM 2-4 ARBETSDAGAR.

   Studentplakatet är i den populära storleken 500×700 mm. För extra säkerhet har vi rundade hörn på din skylt. Studentskylten trycks i en modern s.k. planprinter, din bild och text trycks direkt på ytan av den 3 mm. tjock skummade PVC:n. Plakatet är även lätt att bära. Vår teknik gör att alla delar på studentskylten tål regn. Du behöver alltså inget extra skydd eller plastpåse över skylten då allt vatten. Trycket har en hållbarhet på 3 år utomhus så du kan räkna med att din skylt kommer att vara fin i många år framöver. Alla studentskyltar är kompletta och levereras med en tillhörande träskaft som du enkelt monterar med hjälp av den förmonterade självhäftande tejpen. När du väl monterat din studentskylt så sitter träskaftet fast permanent. Ditt studentplakat skickas inom 2-4 arbetsdagar och brukar ta ytterligare 1 dag med frakt.

   BOR DU I KINNA, SKENE ELLER I MARKS KOMMUN KAN DU ALLTID VÄLJA ATT HÄMTA
   DIN STUDENTSKYLT ELLER STUDENTPLAKAT HOS OSS I MARKBLADETS LOKALER!
   BEGRÄNSADE ÖPPETTIDER FÖR UPPHÄMTNING. MÅNDAG-TORSDAG 09-15. (LUNCH 12-13)

   Vårt tryckeri ligger även nära till Göteborg, Varberg, Borås för att hämta din studentskylt.

   Fraktkostnad av en 1 st studentskylt med PostNord Mypack kostar 89 kr. Frakten tar 1-2 dagar.

   19 NYA DESIGNER FÖR STUDENTSKYLT

   I år har vi än så länge lanserat 19 nya, riktigt snygga studentskyltar. Varje år uppdaterar vi våra skyltar med nya fräscha designer. Nu finns det över 84 olika designer att välja bland men man är inte låst till våra designer via en dator eller iPad kan du enkelt ändra i våra studentskyltar så dom passar dina behov. Du kan lägga till flera bilder, byta typsnitt, addera clip-art, ändra färg, lägga till bakgrunder och mycket, mycket mer.

   ENKELT ATT BESTÄLLA DIN STUDENTSKYLT

   På fotoklok är det enkelt att beställa din skylt. Ladda upp ditt foto och modifiera din text. Du får till gång till vår kraftfulla designverktyg där du enkelt kan modifiera förstora ändra och minska allt från text till bilder och grafik. Du kan välja mellan flera olika typsnitt och själv ändra färg. Du får tillgång till alla våra bakgrunder och 100-tals clip arts för att smycka din skylt precis som du vill. Du kan även i “Avancerat läge” ändra och anpassa våra mallar efter tycke och smak, inget är låst. Vi har inga gömda avgifter eller expeditionsavgifter endast Studentskylt + frakt. Beställ din studentskylt idag!

   FÖRBÄTTRA DIN BILD AUTOMATISKT MED PERFECTLY CLEAR®

   När du beställer din studentskylt hos oss får du tillgång till vår funktion för att förbättra bilder. Perfectly Clear korrigerar och förbättrar:
   färg, skärpning, djup, onormal färgtoner, diffusion och brusborttagning. Perfekt för de lite äldre bilderna. Du kan själv se resultatet i avancerat läge.

   FLERA BILDER PÅ STUDENTSKYLTEN

   Om du designar din studentskylt eller studentplakat via en dator eller iPad får du tillgång till vår avancerad redigering. Här kan du enkelt lägga till flera bilder på din skylt och även addera fler clip arts och fritt ändra i våra designer, inget är låst allt är öppet för redigering.

   EXKLUSIVA STUDENTSKYLTAR

   Din studentskylt trycks med den absolut senaste tekniken inom skylttillverkning. Vi trycker din skylt direkt på materialet vilket gör den extra tålig för både vatten och slitage. En studentskylt håller med vår teknik 3 år utomhus utan att blekna eller liknade. Materialtet är en skummad PVC av högsta kvalité. Vi gör allt i Sverige i våra egna lokaler och har på så vis full kontroll på din skylt.

   HUR BESTÄLLER JAG EN STUDENTSKYLT?

   Klick på Läs mer på den skylten du är intresserad av sedan klickar du på “Skapa nu” för att börja skapa din skylt.
   Sitter du vid en dator kan du välja Avancerat redigeringsläge och då få tillgång till att ändra alla element på din skylt.

   HUR LÅNG ÄR LEVERANSTIDEN?

   Skickas från oss inom 2-4 arbetsdagar, PostNord eller DHL brukar ta 1 dag på sig. sen har ni studentskylten i handen.

   HUR BESTÄLLER JAG EN DUBBELSIDIG STUDENTSKYLT?

   På kassasidan kan du välja att din skylt ska vara dubbelsidig (+329 kr). Tänk på att skylten blir nästan dubbel så tung.

   HUR BESTÄLLER JAG FLERA OLIKA STUDENTSKYLTAR?

   Genom att lägga flera olika projekt i din varukorg kan du beställa flera olika skyltar på samma gång.

   ÄR ERA STUDENTPLAKAT REGNTÅLIGA?

   Alla våra studentplakat tål rejält med regn och rusk.

   HUR SKICKAS MIN STUDENTSKYLT?

   Din studentskylt skickas i ett specialanpassat emballage tillverkat just för skicka studentskylt.
   Emballaget är extra tjockt med dubbel well för att motstå så mycket åverkan som möjligt. Studentpinnen ligger säkert med i samma paket.

   MONTERING AV STUDENTPINNEN?

   Det är enkelt att montera studentskaftet. Placera skylten på en platt ren yta. Se även till att baksidan på skylten är ren. Mät ut mitten 25 cm längst ner på skylten gör en lite markering sedan mäter du ut mitten (25 cm in) ungefär 40 cm från botten på skylten. Du har nu två markeringar på skylten 25 cm in. Dra av skyddstejpen och placera skaftet över dessa märken. Tryck sedan till pinnen så du känner att den fastnat.

   FOTOKLOK & STUDENTSKYLTAR?

   Fotoklok.se är relativt nya inom att trycka studentskyltar, vi startade 2018 med en idé om att dessa skyltar måste gå att göra snyggare ha snabbare leverans men ändå till ett rimligt pris.
   Sagt och gjort, vi lanserade lite sent 2018 och fick hyfsat snurr på det, det blev ca 10 olika designer det året, designer som var lite annorlunda mot det man sett tidigare. Nu flera år senare ligger vi i framkant i designen har över 80 olika designer och många av våra konkurrenter kopierar våra designer friskt, kul tycker vi det är ett tecken på att vi är på rätt spår. Något designtema du saknar? Hör av dig till oss, vi lyssnar och man vet aldrig, några dagar senare kanske den designen finns att köpa.