Your basket is currently empty

  Checkout

   You don't have any saved projects.

   trustpilot fotobok

   fotoklok logo

   PEKBOK

   GÖR EN PERSONLIG PEKBOK! 18 SIDOR + OMSLAG. DESIGNA FRITT – ELLER VÄLJ TEMA.

   Gör din egen pekbok. Skapa enkelt din egen pekbok med dina bilder och texter. Designa fritt, välj tema eller ladda ner vår programvara till din dator. Skickas inom 5 arbetsdagar.

   Pekboken finns i formatet: 150×150 mm. Väljer du att skapa pekboken direkt online har du tillgång till mängder av teman och mallar. Sätt igång och skapa redan idag!

   PROGRAMMEN

   FÄRDIGA TEMAN

   PRODUKTION

   TILLVERKNING

   LEVERANS

   LADDA NER PROGRAM ELLER SKAPA ONLINE

   För att designa en personlig pekbok så finns två valmöjligheter. Ladda ner programvara eller skapa direkt online. Det ger dig möjlighet att skapa en helt egen pekbok med dina bilder och texter samt att du även har tillgång till alla sidbakgrunder och clip-arts, precis på samma sätt som när du gör en fotobok.

   Du kan också använda flertalet mallar med färdig design och layout. Du designar din bok precis så som du vill ha den. Våra färdigdesignade pekböcker hittar du endast online.

   Pekboken finns i formatet: 150×150 mm.

   LADDA NER FÖR PROGRAM

   Det finns också färdiga Tema-pekböcker i olika utföranden att prova.

   Layouten är förinställd såsom färg, bildrutor och textrutor men du kan alltid ändra den hur du vill.

   Det flesta tema-pekböcker fungerar även att skapa i din mobiltelefon. Upplägget för en sådan pekbok är enkel. En bild och en textruta per sida.

   TRYCK

   Din bok trycks med 4-färgsteknik i en av branschens bästa digitala tryckpressar, HP Indigo.

   PAPPER

   Pekboken tillverkas av extra kraftigt kartongpapper som sedan blanklamineras för extra tålighet. Det är en stryktålig produkt som tål barns lek och hårt slitage. Runda hörn gör pekboken extra lekvänlig. Tjocklek 0,8 mm.

   Pappret är PEFC certifierat samt uppfyller kraven för Svanen.

   BINDNING

   Pekboken binds med s.k Lay-flat teknik vilket innebär att sidorna har helt platta uppslag. För dig betyder det att du kan designa pekboken uppslagsvis utan att förlora information likt traditionell bokbindning.

   Din pekbok tillverkas i Sverige i vårt egna tryckeri. Vi har en av Sveriges bästa och modernaste maskinparker för att tillverka personliga pekböcker. Vi kan därför erbjuda snabb leverans och korta ledtider.

   PERFEKTA PRESENTEN!

   Gör en pekbok som present till barnet. Du kan ta fram en pekbok om barnets favoritleksaker, olika välbekanta föremål i omgivningen eller en pekbok om familjen, kusinerna, mormor och morfar. Möjligheterna är oändliga!

   Resultatet blir lika proffsigt som de pekböcker du kan köpa i bokhandeln – fast med dina egna fina bilder. Men låt inte kreativiteten stanna där. Det finns många sammanhang man kan behöva en lite tåligare bok som klarar tuffa tag. Även vuxna gillar pekböcker av olika slag. Vi har sett många kreativa pekböcker. En pekbok är inte bara en barnbok.

   Det är enkelt och roligt, inom några få dagar har du din egendesignade pekbok i din hand. En alldeles egen pekbok är den perfekta presenten till dopet eller födelsedagen och en uppskattad julklapp till de små.

   THIS PAGE IN ENGLISH: CHILDRENS BOARD BOOKS