Your basket is currently empty

  Checkout

   You don't have any saved projects.

   trustpilot fotobok

   Fotobok

   GÖR DIN EGEN FOTOBOK! SVENSKTILLVERKAT! SNABB LEVERANS

   Skapa din fotobok direkt online eller via vår programvara. Nedan hittar du alla våra olika fotoböcker som du kan skapa online. Välj kategori i produktmenyn för att navigera till de olika fotoböckerna.

   Skapa enkelt din personliga fotobok direkt online via mobil, tablet eller dator. Föreviga dina minnen genom att samla dina foton i en snygg fotobok. Nedan finner ni de populäraste storlekarna i hård pärm som du kan designa helt efter tycke och smak. Lite längre ner på sidan finns även fotoböcker med designade omslag.

   SOMMARKAMPANJ
   30% RABATT
   Ange rabattkod:
   SOMMAR30
   SOMMARKAMPANJ 30% RABATT Ange rabattkod: SOMMAR30

   GÖR EN FOTOBOK PÅ

   …bröllopet, möhippan, svensexan, semestern eller studenten!

   Fotoböcker har blivit ett allt mer populärt alternativ för den som vill framkalla bilder av hög kvalitet. En fotobok är perfekt som bröllopsalbum, födelsedagspresent, semesteralbum, årsbok, barnens första år eller som egen receptbok.

   En fotobok är även den perfekta presenten till den som har allt. Överraska nära och kära med gemensamma minnen genom att designa en fotobok, det är en personlig gåva som garanterat kommer att uppskattas. Vi garanterar också högsta kvalitet på fotoboken, oavsett format eller bindning.

   Vi har 7 olika storlekar och 5 olika bindningsalternativ att välja bland för att vara säker på att det finns en fotobok för just ditt behov. Kolla in vår storleksguide om du har svårt att välja rätt storlek här.


   fotobok program online

   GRATIS PROGRAM MED 100% DESIGNFRIHET

   Programmen är gratis och kan laddas ned från vår hemsida och finns för både PC och Mac men även direkt online kan du göra dina produkter.

   Med vår online-programvara kan du enkelt börja din fotobok på datorn för att sedan fortsätta med den på din iPad eller tablet. Använd dig av designverktygets inbyggda funktioner såsom bakgrunder, sidmallar, clip arts för att skapa en personlig och unik design till din fotobok.

   Du kan lägga in obegränsat med bilder och text i din fotobok. Det är enkelt, bekvämt och roligt att designa en fotobok och den blir precis som du vill ha den. Vi ger dig 100% designfrihet. Du kan även välja mellan flera olika teman, bakgrunder, clip arts, ramar för att göra en personlig fotobok.

   Du betalar direkt på nätet med kort eller faktura och laddar sedan upp filerna till vår server via programvaran. Börja skapa din fotobok redan idag.

   TILLVERKAT I SVERIGE MED HÖG KVALITET OCH LÅNG LIVSLÄNGD

   Alla fotoböcker och produkter som du beställer hos oss tillverkas i våra lokaler här i Sverige. På den punkten är vi unika. Nästan alla leverantörer på marknaden är inte Svenska, även om man kan tro att matvaru-kedjor eller företag med Ö i namnet är svenska så är fallet inte så.  Våra produkter fraktas således inom landets gränser vilket gör leveransen lite säkrare men framför allt är det miljövänligt.

   Pappret som din fotobok trycks på är PEFC certifierat. Det uppfyller också den internationella standarden för åldringsbeständighet på papper (ISO 9706), som Riksarkivet antagit. Både färg och papper uppfyller dessutom kraven för Svanen.


   Fotobok Storlekar

   FOTOBOK ÄR FRAMTIDENS FOTOALBUM

   Dela med dig av resan till sol och bad med dina vänner eller ge familjen en fotobok med härliga minnen från barndomen. En fotobok kan ha enormt många teman, det är bara fantasin som sätter gränserna.
   En utmärkt gåva för den som har allt, en fotobok från Fotoklok har en fantastisk flexibilitet när det kommer till design och kan enkelt anpassas efter tycke och smak.

   När du är färdig med designen kan vi garantera supersnabb leveranstid där din fotobok skickas till dig inom två till fyra arbetsdagar, den bästa leveranstiden i Sverige.

   Bra kvalité är något som är mycket viktig för oss och vi har vunnit Bäst-i-test från Kamera&Bild och från Fotosidan. Vi kan garantera att uppfylla dina förväntningar på en personlig fotobok då varje fotobok görs i vårt egna tryckeri i Sverige där vi kan ha en exakt kontroll över tillverkningen. Det är denna fokus på kvalité som garanterar att din fotobok kommer att bevara dina minnen för livet.

   VÄLJ SJÄLV HUR DU VILL DESIGNA

   Vi här på Fotoklok erbjuder dig chansen att själv designa din personliga fotobok från grunden upp. Vårt program är enkelt att använda och du kan göra allting från vår hemsida. Om du önskar kan du även ladda ner programmet till datorn, det fungerar för både Windows och för Mac.

   Välj fritt mellan bakgrunder, bestäm hur framsidan, baksidan, och ryggen ska se ut, lägg in foton och text hur du vill, med total frihet. Möjligheterna är obegränsade och det är bara fantasin som sätter gränser.

   Om du inte har erfarenhet i design kan vi hjälpa dig genom att erbjuda en stor mängd olika alternativ när det kommer till mallar, layout, bakgrund, clip arts och mycket annat. Du har total designfrihet, bara lägg in dina bilder där du vill ha dem och du kommer snart att ha en personlig fotobok med en professionell design.

   Prova gärna att själv göra en fotobok och se hur det fungerar. Tveka inte att kontakta oss om du har några som helst frågor och lägg din beställning när du är nöjd med designen och innehållet av din fotobok.


   DESIGNA DIN EGEN FOTOBOK

   Din fotobok digitaltrycks med HD-tryck och 4-färgsteknik i en av världens bästa digitala tryckpressar (japp vi har den, faktiskt den enda i Sverige). Möjligheten finns dessutom att välja 6-färgstryck som tillval på din fotobok för att få ett ännu bättre resultat. Exempelvis hudtoner, bakgrunder och övertoningar erhåller avsevärt mycket jämnare tryck i och med detta tillval. I sin helhet ger det fotona ännu mer lyster och känsla av framkallat.

   Vi binder sedan din fotobok och resultatet blir i slutändan helt enligt din design och du får ett bildminne som kommer hålla i flera generationer framöver. Fotoboken är framtidens sätt att ta tillvara på alla bilder som finns i din dator och telefon.

   Vår erkända Snabba leverans är möjlig tack vare egen produktion i Sverige. Du kan beställa på söndagen och ha en fotobok i din hand redan på onsdagen (i teorin, om allt klaffar). Väljer du vanligt brev har du boken under veckan.

   Men om det inte vore snabbt nog så ger vi dig ytterligare en chans att få din bok under veckan. Lägger du din beställning senast onsdagen kl. 8.00 så skickas den oftast på torsdagen med god chans att få den redan på fredagen samma vecka. Läs mer om de olika frakt- och leveransalternativen under Snabb leverans.

   Fotoklok gör att du enkelt och på egen hand kan skapa och utforma mycket professionella fotoböcker. Med våra användarvänliga program skapar du en personlig fotobok snabbt och enkelt.

   Programvara finns för PC, Mac och online. Genom att använda snabbguiden i programmet får du en professionell layout till ditt projekt på mindre än 3 minuter!

   Den främsta fördelen med att använda det nedladdningsbara programmet är att det är bättre på att hantera många bilder och tunga filer. Du kan också köpa produkter från olika kategorier i en och samma beställning.

   Du har alltid en möjlighet att designa personliga omslag till din fotobok med dina egna bilder och texter. Detta kostar inget extra. Du väljer antalet bilder per sida, ändrar storlek, roterar bilder och väljer bakgrunder. Allt efter tycke och smak.

   Det finns hundratals olika mallar, bakgrunder, ramar och clip arts att nyttja för att göra ditt projekt så unikt som möjligt. Lägg till egna bakgrundsbilder, gör övertoningar, beskär bilder och använd stödlinjer. Programmet låter dig skriva med dina egna typsnitt som finns i din dator.

   Det finns dessutom funktioner som förbättrar mörka eller suddiga foton. Valmöjligheterna är oändliga men programmet är ändå lätt att använda och ger samtidigt ett professionellt resultat till din egna fotobok.

   Väljer du att skapa i vår onlineprogramvara finns det inte heller där några begränsningar. Bakgrunder, clip arts, ramar och färdiga sidmallar finns i ett brett utbud för att kunna ge en personlig touch till ditt projekt.

   Fördelen med vår online-programvara är du kan börja jobba direkt! Bilderna laddas upp under tiden du jobbar med ditt projekt. Det finns även stöd för att göra din fotobok på iPad och Android tablets.

   Denna programvara har dessutom en mycket innovativ vertygsmeny som endast visar just de verktygen du behöver. Så fort du har en internetuppkoppling kan du redigera din fotobok genom att logga in uppe till höger från startsidan. Du behöver inte ens registrera dig för att börja ditt projekt så testa redan nu att skapa en bok! Klicka på “Skapa online” på den bok du vill göra ovan.