Your basket is currently empty

  Checkout

   You don't have any saved projects.

   trustpilot fotobok

   fotoklok logo

   VILLKOR

   Köp

   Köp Beställare och fotoklok ingår avtal först när beställningen bekräftats genom en e-postad orderbekräftelse från fotoklok. Orderbekräftelsen genereras automatiskt utan manuell översyn. Vid eventuella felaktigheter i t.ex. angivande av pris, leveranstid etc. förbehåller vi oss rätten att korrigera detta i efterhand. För att få handla på fotoklok måste du ha fyllt 18 år. Fotoklok förbehåller sig rätten att skicka ut nyhetsbrev till din registrerade E-post.

   Betalning mot faktura

   Betalning mot faktura Vår faktura hanteras av Resultat Finans. Betalningsvillkor 14 dagar. Vid försenad betalning utgår den lagstadgade påminnelseavgift med 60 kr. Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso. Sedvanlig kreditprövning utan kännedomskopia sker.

   Betalning med kort Kortbetalning sker med VISA eller Mastercard. Fyll i ditt kortnummer och kortets giltighetstid. Överföringen av pengarna sker med SSL-kryptering vilket innebär att ingen obehörig kan se dina kortuppgifter. Betalsidan stödjer den globala säkerhetsstandarden 3 D-Secure som är framtagna av VISA och Mastercard för betalningar via internet.

   Pris

   Pris Samtliga priser inkluderar moms. Vid bekräftad beställning kan priserna endast ändras av omständigheter som fotoklok ej råder över, t.ex. ändrade råvarupriser, valutaförändring eller ändrad moms. Leveranskostnaden tillkommer alltid.

   Verified by Visa är Visas produktifiering av 3 D-Secure standarden för säker identifiering av kortkund vid Internetköp. Kortutgivare som har erbjudit sina kortkunder denna tjänst kommer att kunna identifiera och verifiera kortkundens identitet på ett säkert sätt. Kortkunden länkas till sin kortutgivare och får ange användarnamn och lösenord.

   Mastercard SecureCode är Mastercards produktifiering av 3 D-Secure standarden för säker identifiering av kortkund vid Internetköp. Kortutgivare som har erbjudit sina kortkunder denna tjänst kommer att kunna identifiera och verifiera kortkundens identitet på ett säkert sätt. Kortkunden länkas till sin kortutgivare och får ange användarnamn och lösenord.

   Leveransvillkor

   Leveransvillkor Fraktkostnaden beräknas utifrån storlek och vikt på kollit. Det totala fraktbeloppet ses då produkterna ligger i kundkorgen och betalningssätt är valt. Normal leveranstid inom Sverige är 1-3 vardagar efter din produkt är tillverkad. Leveranstid för vissa speciella perioder under året (helger och semestertider) finns uppdaterade på hemsidan under information. Skulle leveranstiden avvika från den utlovade tiden meddelar vi kunden så fort som möjligt. Fotoklok är berättigad till delleveranser.

   Retur och reklamation

   Retur och reklamation Du som kund har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du emottagit varan enligt Distans- och hemförsäljningslagen. Det förutsätter att produkten och produktförpackningen är oanvänd och ej förstörd eller skadad. Du som kund står för returfrakten vid åberopande av ånger och öppet köp i 14 dagar. OBS! Returrätt gäller ej på specialtillverkade bildprodukter med dina digitalbilder utan speciell anledning eftersom det rör sig om en tjänstevara som tillverkas utifrån dina egna specifikationer och individuella önskemål, som du i förväg kan granska på din dator och godkänner innan tryck. Synligt fel anmäls direkt vid mottagandet av varan till support@fotoklok.se. Dolt fel anmäls till oss inom 3 dagar från mottagandet. En produkt som vi konstaterat är felexpedierad alternativt skadad byter vi ut om så önskas eller betalar tillbaka pengarna samt fraktkostnaden. Felexpedierad vara skall returneras oanvänd i obruten förpackning. Vi följer Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer vid eventuell tvist.

   Tryck

   Tryck Fotoklok trycker de beställda produkterna såsom fotoböcker, kalendrar, vykort m.m. utifrån den information som den överförda filen innehåller. Vi kan inte tillhandahålla en färgidentitet i jämförelse med ett annat tryck. Endast exceptionellt stora avvikelser i färgerna kan reklameras. Du är ensam ansvarig för de texter och bilder som skickas till fotoklok. Som beställare försäkrar du att du har upphovsrätten och alla andra rättigheter till de texter och bilder som används till att producera de fotoböcker, kalendrar, vykort m.m. som du beställer. Alla kränkningar mot dessa rättigheter och eventuella påföljder ansvarar du som beställare för. Du som beställare garanterar också att inga texter eller bilder på något sätt bryter mot svensk lag och då speciellt gällande barnpornografi.

   Reklam

   Reklam När du surfar fotokloks hemsida, kan reklam cookies placeras på din dator så att vi kan förstå vad du är intresserad av. Vår reklampartner, AdRoll, gör att vi sedan kan presentera dig med retargeting reklam på andra webbplatser baserat på dina tidigare interaktion med fotoklok.se. De tekniker som våra partners använder samlar INTE in personlig information såsom ditt namn, e-postadress, postadress och telefonnummer. Du kan besöka den här http://www.networkadvertising.org/choices/ för att välja bort AdRoll och deras partners riktad reklam.

   [button title=”Tillbaka” url=”http://fotoklok.se/” style=”big filled”]