Your basket is currently empty

  Checkout

   You don't have any saved projects.

   Just nu får du 25% rabatt på din beställning. Ange kod: GODJUL25

   trustpilot fotobok

   fotoklok logo

   Pekbok - som en fotobok för barn

   Pekbok barn,bebis eller djur 18 SIDOR + OMSLAG. DESIGNA FRITT – ELLER VÄLJ TEMA.

   Pekbok barn,bebis eller djur? Gör din egen pekbok. Skapa enkelt din egen pekbok med dina bilder och texter. Designa fritt, välj tema eller ladda ner vår programvara till din dator. Skickas inom 5 arbetsdagar.

   Pekboken finns i formatet: 150×150 mm. Väljer du att skapa pekboken direkt online har du tillgång till mängder av teman och mallar. Sätt igång och skapa redan idag!

   PROGRAMMEN

   FÄRDIGA TEMAN

   PRODUKTION

   TILLVERKNING

   LEVERANS

   Vad är en pekbok?

   En pekbok är en bok som innehåller bilder av vanliga föremål, djur, och scenarier. Bilderna är vanligtvis stora och färgglada, vilket lockar barns uppmärksamhet och intresse.

   Barn kan använda pekböcker för att lära sig nya ord och förstå begrepp som stor och liten, hög och låg, uppe och nere. Pekböcker kan vara utformade för att lära barn om färger, former, och djur.

   Fördelar med pekböcker

   Förbättrar språkutvecklingen

   Pekböcker är ett utmärkt sätt att introducera nya ord och begrepp till små barn. Genom att titta på bilderna och höra ordet uttalas, lär sig barnen nya ord, utvecklar sitt ordförråd och förbättrar sina språkkunskaper.

   Stimulerar fantasi och självständigt tänkande

   Pekböcker innehåller ofta fantasifulla och roliga bilder som stimulerar barns fantasi och öppnar upp för självständigt tänkande. Barn kan tänka själv på vad som kan hända på sidan eller hur djuret eller bebisar på bilden känns eller låter.

   Introducerar till olika djur och varelser

   Pekböcker introducear ofta små djur, insekter eller olika varelser för barn, vilket kan skapa en fascination för naturen och djurriket.

   Vad ska man leta efter i en pekbok?

   Färgerna, bilderna, och kvaliteten på boken är alla faktorer som kan påverka barn s intresse för pekböcker. Ett viktigt aspekt är också innehållet i boken. Försäkra dig om att boken har tillräckligt med intressanta bilder och innehåller ord som utmanar och utvecklar barnens ordförråd.

   Vidare kan du leta efter pekböcker som tillhandahåller interaktiva element, såsom tygstycken eller lyftbara flikar, vilket kan bidra till att göra läsningen mer interaktiv och rolig.

   Ett annat sätt att göra läsning mer intressant och roligt för barn är att välja pekböcker med olika teman eller serier, så att du kan fortsätta läsa för ditt barn om de hittar en bok som de verkligen gillar.

   FAQs om pekböcker

   Vilken ålder är lämplig för att introducera pekböcker för barn?

   Pekböcker kan introduceras för barn så tidigt som vid 6 månaders ålder. Det är aldrig för sent att börja läsa för ditt barn och introducera dem för pekböcker.

   Är pekböcker användbara för barn med inlärningssvårigheter eller språkstörningar?

   Ja, pekböcker är användbara för barn med inlärningssvårigheter eller språkstörningar. Pekböcker kan användas för att främja ordförråd, öka förståelsen av orsak och verkan och för att hjälpa till att skapa rutiner och en känsla av förutsägbarhet för barn som kan ha behov av det.

   Finns pekböcker att ladda ner på nätet?

   Ja, det finns många pekböcker att ladda ner på nätet. Det finns olika webbsidor som erbjuder gratis eller betalda pekböcker att ladda ner för din bebis eller barnet i din familj. Många av dessa pekböcker är anpassade för de mindre skärmarna på smartphones och surfplattor och kan vara lättillgängliga när du är på språng.

   LADDA NER PROGRAM ELLER SKAPA ONLINE

   För att designa en personlig pekbok så finns två valmöjligheter. Ladda ner programvara eller skapa direkt online. Det ger dig möjlighet att skapa en helt egen pekbok med dina bilder och texter samt att du även har tillgång till alla sidbakgrunder och clip-arts, precis på samma sätt som när du gör en fotobok.

   Du kan också använda flertalet mallar med färdig design och layout. Du designar din bok precis så som du vill ha den. Våra färdigdesignade pekböcker hittar du endast online.

   Pekboken finns i formatet: 150×150 mm.

   LADDA NER FÖR PROGRAM

   Andra frågor och svar om pekböcker

   Vad är en pekbok?

   En pekbok är en typ av bok med stora, färgglada bilder som hjälper barn att lära sig nya ord och begrepp.

   För vilka åldersgrupper är pekböcker lämpliga?

   Pekböcker kan introduceras för barn så tidigt som vid 6 månaders ålder.

   Hur många sidor har en pekbok från er?

   Varje pekbok har 18 sidor plus omslag.

   Hur lång tid tar det att få sin pekbok levererad?

   Pekboken skickas inom 5 arbetsdagar.

   I vilket format är pekböckerna?

   Pekböckerna finns i formatet 150×150 mm.

   Kan jag designa min egen pekbok?

   Ja, du kan designa din egen pekbok med dina bilder och texter. Du kan även välja från en rad olika teman och mallar.

   Finns det en programvara för att designa pekboken?

   Ja, du kan ladda ner vår programvara till din dator för att designa din egen pekbok.

   Vilka teman finns tillgängliga?

   Det finns flera olika teman som modern, blomster i olika färger, och även heltäckande bilder.

   Hur mycket kostar en pekbok?

   En pekbok kostar 299 kr.

   Kan jag skapa en pekbok direkt online?

   Ja, du kan skapa din pekbok direkt online och har då tillgång till mängder av teman och mallar.

   Är pekböcker bra för barn med inlärningssvårigheter?

   Ja, pekböcker kan vara användbara för barn med inlärningssvårigheter eller språkstörningar.

   Finns det digitala pekböcker att ladda ner?

   Ja, det finns många pekböcker att ladda ner på nätet, antingen gratis eller mot en kostnad.

   Kan jag designa pekböcker på olika enheter?

   Ja, du kan designa din pekbok på mobil, dator eller tablet.

   Har pekboken några interaktiva element?

   Informationen specificerar inte detta, men det är en faktor att överväga när man väljer en pekbok.

   Vad är fördelarna med pekböcker?

   Pekböcker förbättrar språkutvecklingen, stimulerar fantasi och självständigt tänkande, och introducerar barn till olika djur och varelser.

   Några andra produkter som kan vara intressant är kylskåpsmagneterfotomagneter och fotokalender. Ta en titt på dessa produkter.

   Det finns också färdiga Tema-pekböcker i olika utföranden att prova.

   Layouten är förinställd såsom färg, bildrutor och textrutor men du kan alltid ändra den hur du vill.

   Det flesta tema-pekböcker fungerar även att skapa i din mobiltelefon. Upplägget för en sådan pekbok är enkel. En bild och en textruta per sida.

   TRYCK

   Din bok trycks med 4-färgsteknik i en av branschens bästa digitala tryckpressar, HP Indigo.

   PAPPER

   Pekboken tillverkas av extra kraftigt kartongpapper som sedan blanklamineras för extra tålighet. Det är en stryktålig produkt som tål barns lek och hårt slitage. Runda hörn gör pekboken extra lekvänlig. Tjocklek 0,8 mm.

   Pappret är PEFC certifierat samt uppfyller kraven för Svanen.

   BINDNING

   Pekboken binds med s.k Lay-flat teknik vilket innebär att sidorna har helt platta uppslag. För dig betyder det att du kan designa pekboken uppslagsvis utan att förlora information likt traditionell bokbindning.

   Din pekbok tillverkas i Sverige i vårt egna tryckeri. Vi har en av Sveriges bästa och modernaste maskinparker för att tillverka personliga pekböcker. Vi kan därför erbjuda snabb leverans och korta ledtider.

   PERFEKTA PRESENTEN!

   Gör en pekbok som present till barnet. Du kan ta fram en pekbok om barnets favoritleksaker, olika välbekanta föremål i omgivningen eller en pekbok om familjen, kusinerna, mormor och morfar. Möjligheterna är oändliga!

   Resultatet blir lika proffsigt som de pekböcker du kan köpa i bokhandeln – fast med dina egna fina bilder. Men låt inte kreativiteten stanna där. Det finns många sammanhang man kan behöva en lite tåligare bok som klarar tuffa tag. Även vuxna gillar pekböcker av olika slag. Vi har sett många kreativa pekböcker. En pekbok är inte bara en barnbok.

   Det är enkelt och roligt, inom några få dagar har du din egendesignade pekbok i din hand. En alldeles egen pekbok är den perfekta presenten till dopet eller födelsedagen och en uppskattad julklapp till de små.

   THIS PAGE IN ENGLISH: CHILDRENS BOARD BOOKS