Your basket is currently empty

  Checkout

   You don't have any saved projects.

   trustpilot fotobok

   fotoklok logo

   PUR, vi ökar kvalitén igen

   Fotoklok investerar i en ny limbindare med PUR lim.

   PUR lim är 5 gånger starkare än vanligt smältlim (EVA). Detta innebär att din fotobok kommer att ha 5 gånger starkare limning.

   Med PUR lim blir den en mer elegant bindning, böckerna kommer att ligga mer platt. PUR lim har blivit standard i Europa och vi är glada att presentera denna teknik till kunderna i Sverige. PUR Lim är ett specialteknik som är ett enkelriktad lim. Det är värmetåligt, köldtålig, extremt flexibelt och hållbart. När det väl har härdat ändrar det inte sin form. även om du värmer upp det igen eller lägger det i vatten.

   I och med att vi investerat i en ny limbindare kommer vi också i en snar framtid också erbjuda mjukbandsböcker som ni kunder har efterfrågat.

   Vi meddelar så fort vi fått maskinerna installerade och PUR-limmet är i drift.

   [UPPDATERING] Maskinen är på plats och vi har börjat köra tester på den. I och med att vi investerat i en ny limmaskin har vi också valt att investera i ännu mer maskiner för att snabbat kunna göra din fotobok. Dessa maskiner kommer att tas i drift i mitten av april och då kommer vi nog även kunna lansera mjukbandsböcker.

   Svara

   " . __("logged in", "sceleton") . " " . __("to post a comment", "sceleton") . "

   "; ?>