Your basket is currently empty

  Checkout

   You don't have any saved projects.

   Som ny kund får du 25% rabatt på fotoböcker. Ange kod: FOTOKLOKIDAG

   trustpilot fotobok
   fotoklok logo

   Ny bättre programvara!

   Nu lanserar vi en ny bättre nedladdningsbar programvara. Förbättringarna är många. Några av dem ser du här nedan.

   • Bättre texthantering
   • Upp till 200 sidor
   • Snabbare
   • 100% designfrihet
   • Premiumsortiment
   • Nya produkter
   • Val av papper
   • Presentförpackning
   • Provtryck

   I och med den nya programvaran så passar vi på att lansera en rad nya böcker, välmöjligheter och kategorier. Den största nyheten bland böckerna är en professionell kategori där det går att välja t.ex papper och försättsblad i din bok. Alla fotoböcker vi har från vår nuvarande programvara kommer att finnas i den nya och kallas numera Fotobok – Standard och har som vanligt supersnabb leverans!
   Den nya programvara är tyvärr inte kompatibel med vår “gamla” programvara.

   Varför byter ni programvara? Största anledningen är att tillgodose våra kunders behov. Vår nuvarande programvara är byggd på en gammal plattform vilket blir ohållbart i längden. Med den nya programvaran kommer vi kunna lansera nya produkter och tillgodose våra kunders behov ännu mer.
   Måste jag registrera ett nytt konto? Ja, allt är nytt. Vår nya programvara har även en ny kassasida och kunddatabas därför måste du registrera dig och skapa ett konto igen. Detta behöver du göra först när du beställer.
   Vad innebär detta för mig som har den “gamla” programvaran? Vår nya programvara är tyvärr inte kompatibel med Fotokloks “gamla” programvara. Du kan inte flytta pågående projekt till den nya programvaran. Fotokloks nuvarande programvara kommer att gå att beställa i fram till april 2014.
   Gamla böcker för ombeställning? Sedan september 2012 har vi lagrat gamla beställningar på ditt konto. Vilket betyder att du kan logga in (längst ner till vänster) för att göra ombeställningar. Om du har kvar din bok i din dator kan du även ladda upp den igen och göra ombeställning på den. Dessa böcker kommer vi lagra i minst ett år framöver.
   Onlineprogramvaran då? Vi kommer även inom en snar framtid (efter jul) att byta ut vår onlineprogramvara. Den nya programvaran för online kommer att vara plattformsoberoende och även ha stöd för tablets (ipad m.fl.) Det kommer då även att finnas fler böcker att välja bland.
   Har du fler frågor? Kontakta oss på support@fotoklok.se

   nyttprogram

   Svara

   " . __("logged in", "sceleton") . " " . __("to post a comment", "sceleton") . "

   "; ?>