Your basket is currently empty

  Checkout

   You don't have any saved projects.

   Fotoklok lanserar ny Online-programvara i HTML5

   Sveriges ledande tillverkare av personliga fotoböcker lanserar nu även en helt ny online-programvara.
   – Som med allt annat vill vi vara i framkanten med tekniken, HTML5 är den rätta vägen att gå då. säger Tomas Hammarström.

   Framtidssäkert
   HTML5 är ett smart gränssnitt, som fungerar bra på en rad olika enheter, inklusive iPad och Android tablets. Det innebär att en konsument skulle kunna starta ett fotoprojekt på sin bärbara dator på jobbet, spara den och sedan gå hem och fortsätta arbeta med den på sin iPad. HTML5 är robust och det är framtidssäker och det kommer att funka för alla. Det är inte heller alla konsumenter som vill ladda ner en programvara.

   Smarta funktioner
   Programvaran är kompetent och har alla de funktioner du kan tänkas behöva. En av de innovativa nyheterna är en dynamisk meny S.T.U. bar (Simple To Use tool bar). De funktioner som presenteras för användaren ändras dynamiskt beroende på var de är i designern och vad användaren fokuserar på för närvarande. Till exempel, om kunden har valt att lägga till text, uppdaterar STU bar direkt och presenterar endast textalternativen och när de markerar/ändrar till en annan del av sitt projekt presenteras de alternativ som finns för dem. Det ger det användarna allt de behöver på sina fingertoppar, vid rätt tidpunkt i gränssnittet.

   Börja direkt
   Man behöver inte vänta på att bilderna laddas upp. Vi tycker detta är viktigt, har man väl bestämt sig för att göra en bok ska man inte behöva vänta 20 min tills bilderna laddas upp, då kan man lika väl ladda ner en programvara. Kunden kan direkt börja jobba med sitt projekt. Bilderna laddas upp undertiden man jobbar fram sitt projekt.

   online

   Svara

   " . __("logged in", "sceleton") . " " . __("to post a comment", "sceleton") . "

   "; ?>